Κουμπάνης Απόστολος

Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987.

Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων και χώρων κατοικίας. Για χρονική περίοδο πέντε ετών 1990-1994 το γραφείο ανέλαβε και διεκπεραίωσε τη μελέτη & επίβλεψη ενός μεγάλου αριθμού ιδιωτικών και δημόσιων έργων.

Το 1995 μεταφέρθηκα στη Θεσσαλονίκη διευρύνοντας τις δραστηριότητες μου και στο χώρο των κατασκευών. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια εξειδικεύτηκα στο σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική μελέτη και την προώθηση ενός μεγάλου αριθμού σύνθετων ιδιωτικών projects για εκμετάλλευση, για λογαριασμό μεγάλων κατασκευαστικών εταιριών στην Ελλάδα και τη Ρουμανία.

Ασχολήθηκα με το σχεδιασμό μεγάλων Οικιστικών Έργων, Τουριστικών Εγκαταστάσεων, Εμπορικών Κέντρων και Επαγγελματικών Χώρων ενώ υπήρξα επικεφαλής του Τμήματος Μελετών μεγάλου Κατασκευαστικού Ομίλου σε Ελλάδα και Ρουμανία με αρμοδιότητες το σχεδιασμό από το αρχικό concept και τα στάδια της προμελέτης έως τις μελέτες εφαρμογής όλων των έργων της εταιρίας καθώς και τον γενικό συντονισμό όλων των επιμέρους τμημάτων του σχεδιασμού των έργων στις δύο χώρες.

Έχοντας την εμπειρία και τη γνώση όλων αυτών των χρόνων στο χώρο των ακινήτων, η συνεργασία με την Bee One, μέλος του μεγαλύτερου Κτηματομεσιτικού Δικτύου στην Βόρεια Ελλάδα, προέκυψε ως μια απόλυτα φυσική συνέχεια.

Επειδή στις μέρες μας ο χώρος του Real Estate γίνεται ολοένα και περισσότερο δύσκολος και απαιτητικός.

Αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διαρκή γνώση, την εμπειρία και τις τεράστιες δυνατότητες του δικτύου συνεργατών της Bee One, θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε για την προώθηση ή την εύρεση του ακινήτου που σας ενδιαφέρει, επιλέγοντας την καλύτερη κάθε φορά λύση για τις δικές σας ανάγκες, είτε πρόκειται για επαγγελματικό χώρο είτε για το χώρο της κατοικίας σας.

Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Μέλος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης
Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Θεσσαλονίκης

Κινητό τηλέφωνο  697.693.1600

138 Ακίνητα