Με το franchise της Bee θα φτάσεις πιο γρήγορα στο στόχο σου!

Αν σε ενδιαφέρει το real estate και θέλεις να γίνεις ένας από τους καλύτερους παίκτες στην αγορά των ακινήτων συνέχιζε να διαβάζεις και σου υποσχόμαστε ότι θα ανταμειφθείς.

bee

Bee real estate:

Αποτελεί με βεβαιότητα το επόμενο επιτυχημένο επιχειρηματικό βήμα σου.

Ως µηχανικοί και κατασκευαστές έργων, µε όραµα και προοπτική ξεκινήσαµε την ίδρυση της Bee real estate το 2012, µε στόχο µας να δηµιουργήσουµε ένα ποιοτικό δίκτυο συνεργαζόµενων κτηµατοµεσιτικών γραφείων σε όλη την Ελλάδα.

Σήµερα το δίκτυο της Bee real estate, ξεπερνά τα στενά όρια των µεσιτικών γραφείων προσφέροντας ένα σύνολο υπηρεσιών και καλύπτοντας όλες τις πιθανές ανάγκες των πελατών µας σε ότι αφορά στην διαχείριση της ακίνητης περιουσίας τους.

Επιλέγοντας το franchise του δικτύου µας σου παρέχεται ασφάλεια, τεχνογνωσία και ουσιαστική συµπαράσταση σε κάθε επαγγελµατικό σου βήµα.

Στην Bee είµαστε µια δυνατή οµάδα και είµαστε περήφανοι για αυτό! Γίνε κι εσύ νέο µέλος για να πάµε µαζί µε ασφάλεια ψηλότερα. Έλα σε επαφή µαζί µας, ενηµερώσου και ξεκίνα τη νέα σου επιτυχηµένη καριέρα στο real estate.

symbol
velaki Έλα σε επαφή

Γιατί Bee;

proud

Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος του real estate είναι αρκετά ανταγωνιστικός. Οι σωστές συνεργασίες όμως και το επιχερηματικό πνεύμα είναι δύο συνιστώσες που μπορούν να ξεχωρίσουν ένα μεσιτικό γραφείο ή ένα σύμβουλο ακινήτων.

Για το πρώτο μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα είστε σε ένα δυναμικό περιβάλλον που ο ένας στηρίζει τον άλλον και θα έχεις πρόσβαση σε τεχνογνωσία άμεσα όποιο και αν είναι το background σου.

Μόνος ίσως φτάνεις γρήγορα.

Μαζί φτάνουμε πιο γρήγορα, πιο μακριά!

proud

Δεν πείστηκες ακόμα;

Γνώρισε τα αποκλειστικά οφέλη που θα έχεις από την συνεργασία σου με τη Bee real estate:

Αναγνωρισιμότητα


Γίνε αναγνωρίσιµος από την πρώτη µέρα µε την είσοδό σου σε ένα από τα γνωστότερα brand στον κλάδο του real estate στην Ελλάδα.
Με την υπογραφή της Bee, η αξιοπιστία και το κύρος θα σε ακολουθούν. Φτάσε σε υψηλά επίπεδα αναγνωρισιµότητας µέσα από την δική µας οµάδα

Δίκτυο

Απέκτησε από την πρώτη µέρα της ένταξής σου στην Bee real estate ένα δίκτυο:

  • Γραφείων

  • Συνεργατών

  • Πελατών

  • Ακινήτων

Όλα αυτά παρέχονται µέσα σε ένα διασφαλισµένο περιβάλλον που καθιστά αποτελεσµατικό το επιχειρηµατικό σου µοντέλο µε υψηλά ποσοστά συνεργειών εντός του δικτύου.

tech
tech

Εκπαιδεύσεις

Λάβε ένα σύνολο στοχευµένων εκπαιδεύσεων βασισµένο σε διεθνή πρότυπα και σε απόλυτη εναρµόνιση µε την ελληνική πραγµατικότητα. Η γνώση που σου παρέχουµε σε οδηγεί σύντοµα στον κερδοφόρο και πολλά υποσχόµενο επαγγελµατικό κλάδο του real estate.

Τεχνογνωσία

Απέκτησε πρόσβαση στα µοναδικά εργαλεία της Bee, τα οποία σχεδιάστηκαν από επαγγελµατίες για επαγγελµατίες µε µοναδικά προνόµια για ταχύτατη ενηµέρωση προσθήκης νέων ακινήτων στο σύνολο του δικτύου.

tech
tech

Υποστήριξη

Οι συντελεστές και τα στελέχη της Bee real estate υποστηρίζουν την επιτυχηµένη πορεία του γραφείου σου µεθοδευµένα και αποτελεσµατικά. Στην Bee real estate δεν θα νιώσεις ποτέ µόνος, ενώ θα είσαι ελεύθερος να απολαµβάνεις τα κέρδη σου µε απόλυτη αυτονοµία.


Marketing

Ένας έτοιµος µηχανισµός επιµέλειας της εικόνας του γραφείου σου είναι στην διάθεσή σου να τον χρησιµοποιήσεις για την άρτια παρουσίαση και προβολή της επιχείρησής σου.

Αυτονομία

∆ούλεψε από οποιοδήποτε χώρο, µειώνοντας τα λειτουργικά σου έξοδα, χωρίς περιορισµούς, χωρίς ποσοστώσεις.



Αλλωστε, όταν είσαι “ελεύθερος” επαγγελµατίας, γνωρίζεις καλύτερα την αξία της ευελιξίας.

tech
tech

Οικονομία κλίμακος

Μείωσε το λειτουργικό κόστος της δικής σου επιχείρησης real estate χρησιµοποιώντας τις κεντρικές συµφωνίες που υλοποιούµε εµείς στα πλαίσια του “όλοι για έναν”.

Οικονομία χρόνου

Αύξησε το εισόδηµά σου εύκολα και γρήγορα µέσω των άµεσων συνεργασιών που επιτυγχάνονται στο δίκτυό µας. Στην Bee οι ικανοποιηµένοι συνεργάτες µας έχουν εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίνονται για αυτές.

Επιπλέον προσφέρουμε:

360ᵒ υπηρεσίες

Τώρα µπορείς να προσφέρεις διευρυµένες υπηρεσίες µε προστιθέµενη αξία στον κύκλο εργασιών σου και στην φήµη σου ως επαγγελµατία µε ισχυρή παρουσία στην πόλη σου.

  • Προώθηση ακινήτων µε πολλές σύγχρονες µεθόδους

  • ∆ιαχείριση επαγγελµατικών ακινήτων

  • Εκτίµηση ακινήτων

  • Ανακαινίσεις ακινήτων

tech

Είμαστε περήφανοι για το όνομα

"Bee real estate"


το οποίο είναι συνώνυμο των επιτυχημένων επαγγελματιών στην αγορά ακινήτων!

Μη χάσεις χρόνο και χρήμα άσκοπα.

Έλα σε επαφή μαζί μας και μάθε πως θα αλλάξει η καριέρα σου!