Δείτε τα κέρδη σας να πολλαπλασιάζονται!

Αν είστε άνθρωπος του επιχειρείν µε όραµα και προοπτική εκμεταλλευτείτε τη γνώση που µπορούµε να σας προσφέρουµε, ελάτε µαζί µας στο δίκτυο των επαγγελµατιών της Bee real estate.
Επικοινωνήστε
Bee real estate:
Το επόμενο επιτυχημένο επιχειρηματικό σας βήμα!

Ως μηχανικοί και κατασκευαστές έργων, µε όραμά και προοπτική ξεκινήσαμε την ίδρυση της Bee real estate το 2012, µε στόχο να δημιουργήσουμε ένα ποιοτικό δίκτυο συνεργαζόμενων κτηματομεσιτικών επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα. Σήµερα το δίκτυο της Bee real estate, ξεπερνά τα στενά όρια των µεσιτικών γραφείων προσφέροντας ένα σύνολο υπηρεσιών και καλύπτοντας όλες τις πιθανές ανάγκες των πελατών µας σε ότι αφορά στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας τους. Επιλέγοντας να γίνετε µέλος του δικτύου µας σας παρέχεται ασφάλεια, τεχνογνωσία, ουσιαστική συµπαράσταση και υποστήριξη σε κάθε επαγγελµατικό σας βήµα. Στην Bee είµαστε µια δυνατή οµάδα και είµαστε περήφανοι για αυτό! Γίνετε κι εσείς µέλος και πάµε µαζί µε ασφάλεια ψηλότερα. Ελάτε σε επαφή µαζί µας, ενημερωθείτε και ξεκινήστε τη νέα σας επιτυχηµένη καριέρα στο Real Estate.

ΓΙΑΤΙ Bee;
 • Διότι θέλετε να είναι ασφαλές κι επιτυχημένο το νέο επιχειρηματικό σας βήμα.

 • Διότι ο σεβασµός προς τους συνεργάτες µας και προς τους πελάτες µας καθώς και η αξιοκρατία, είναι οι αξίες που µας χαρακτηρίζουν και είναι η αιτία που το brand name “Bee real estate” γίνεται διαρκώς ισχυρότερο.

 • Διότι η αρχή µας είναι: “Όλοι για έναν”

 • Διότι ως νέο µέλος θα αποτελείτε µέρος µιας δυναµικής οµάδας, όπου η συνεργασία και η κοινή χρήση εργαλείων θα κάνουν τη δουλειά σας αποτελεσµατικότερη.

Μόνος ίσως φτάνετε γρήγορα, όμως ΜΑΖΙ φτάνουμε πιο γρήγορα και πιο μακριά.

Γνωρίστε σήμερα τα οφέλη που θα έχετε από την συνεργασία σας με τη Bee real estate:

 • Αναγνωρισιμότητα
  Γίνετε αναγνωρίσιµος από την πρώτη µέρα µε την είσοδό σας σε ένα από τα γνωστότερα brand στον κλάδο του real estate στην Ελλάδα. Με την υπογραφή της Bee, η αξιοπιστία και το κύρος θα σας ακολουθούν. Φτάστε σε υψηλά επίπεδα αναγνωρισιµότητας µέσα από την δική µας οµάδα.
 • Δίκτυο
  Αποκτείστε από την πρώτη µέρα της ένταξής σας στην Bee real estate ένα δίκτυο:
  • Γραφείων
  • Συνεργατών
  • Πελατών
  • Ακινήτων
  • Όλα αυτά παρέχονται µέσα σε ένα διασφαλισµένο περιβάλλον με κώδικα Δεοντολογίας που καθιστά αποτελεσµατικό το επιχειρηµατικό σας µοντέλο µε υψηλά ποσοστά συνεργειών εντός του δικτύου.
 • Εκπαιδεύσεις
  Λάβετε ένα σύνολο στοχευµένων εκπαιδεύσεων βασισµένο σε διεθνή πρότυπα και σε απόλυτη εναρµόνιση µε την ελληνική πραγµατικότητα. Η γνώση που σας παρέχουµε, σας οδηγεί σύντοµα στον κερδοφόρο και πολλά υποσχόµενο επαγγελµατικό κλάδο του real estate.
 • Τεχνογνωσία
  Αποκτείστε πρόσβαση στα µοναδικά εργαλεία της Bee, τα οποία σχεδιάστηκαν από επαγγελµατίες για επαγγελµατίες, µε µοναδικά προνόµια για ταχύτατη ενηµέρωση προσθήκης νέων ακινήτων στο σύνολο του δικτύου.
 • Υποστήριξη
  Οι συντελεστές και τα στελέχη της Bee real estate σας υποστηρίζουν στην επιτυχημένη αυτή πορεία του γραφείου σας μεθοδευμένα και αποτελεσματικά. Στην Bee real estate δεν θα νιώσετε ποτέ μόνος, ενώ θα είστε ελεύθερος να απολαμβάνετε τα κέρδη σας µε απόλυτη αυτονομία.
 • Marketing
  Ένας έτοιμος μηχανισμός επιμέλειας της εικόνας της επιχείρησής σας είναι στη διάθεσή σας να τον χρησιμοποιήσετε για την άρτια παρουσίαση και προβολή σας.
 • Αυτονομία
  Εργαστείτε από οποιοδήποτε χώρο, µειώνοντας τα λειτουργικά σας έξοδα, χωρίς περιορισµούς, χωρίς ποσοστώσεις. Άλλωστε, ως ελεύθερος επαγγελματίας, γνωρίζετε καλύτερα την αξία της ευελιξίας.
 • Οικονομία κλίμακος
  Μειώστε το λειτουργικό κόστος της δικής σας επιχείρησης real estate, χρησιµοποιώντας τις κεντρικές συµφωνίες που υλοποιούµε εµείς στα πλαίσια του “όλοι για έναν”.
 • Οικονομία χρόνου
  Αυξήστε το εισόδηµά σας εύκολα και γρήγορα µέσω των άµεσων συνεργασιών που επιτυγχάνονται στο δίκτυό µας. Στην Bee οι ικανοποιηµένοι συνεργάτες µας έχουν εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίνονται για αυτές.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

360ᵒ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τώρα µπορείτε να προσφέρετε διευρυµένες υπηρεσίες µε προστιθέµενη αξία στον κύκλο εργασιών σας και στη φήµη σας ως επαγγελµατία, µε ισχυρή παρουσία στην πόλη σας.

ΠΡΟΏΘΗΣΗ ΑΚΙΝΉΤΩΝ ΜΕ ΣΎΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΌΔΟΥΣ

∆ΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΏΝ ΑΚΙΝΉΤΩΝ

ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΑΚΙΝΉΤΩΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΊΣΕΙΣ ΑΚΙΝΉΤΩΝ

Είμαστε περήφανοι για το όνομα “Bee real estate” συνώνυμο των επιτυχημένων επαγγελματιών στην αγορά ακινήτων.

Bee real estate­. Το αποτελεσματικό και συγχρόνως ποιοτικό δίκτυο κτηματομεσιτών στην Ελλάδα.