Loan calculator
  • 172500.0 €
  • 4.60%
  • Monthly installment
    583€
    In cooperation with
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.

    Address:
    Mitropoleos str. 21 546 26

    Centre, Thessaloniki

    Phone: 2310 260 003

    Email: info@bee-spot.gr

    Find more

    Bee Spot
    Contact
    01 /
    01 /
    Apartment 85 sq.m.
    Kalamaria (Thessaloniki - Suburbs)
    • 85 sq.m.
    • Rooms 2
    • Bathrooms 1
    • 3rd
    • WC 0
    230000 2705/sq.m.
    Property code: 231001186-35

    On the main pedestrian street of Kalamaria, a bright, corner apartment of a clean surface of 75 sq.m. (85 sqm mixed).

    Features:
    • Two bedrooms Data-end = \"315\" /> • a bathroom
    • Severe and airy

    The property is already rented for 500 euros per month, making it the perfect choice for direct-efficiency investment. At the same time, it is also an excellent choice for ownership, in one of Thessaloniki's most qualitative and rising neighborhoods. Does not have a parking lot and a warehouse.

    Apartment
    Levels: 1
    Heating: Individual gas
    Energy class: G
    Construction year: 1968
    Renovation year: 2011
    Furnished
    Safety door
    Elevator
    Solar water heater
    Veranda
    Airy
    Investment
    Facade
    Pets allowed
    Agent
    Collaborating offices:
    Bee Spot