Loan calculator
  • 225000.0 €
  • 4.60%
  • Monthly installment
    583€
    In cooperation with
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Georgiadis Angelos
    Georgiadis
    Angelos

    Address:
    Mitropoleos str. 21 546 26

    Centre, Thessaloniki

    Phone: 2310 260 003

    Email: info@bee-spot.gr

    Find more

    Bee Spot
    Contact
    01 /
    01 /
    Apartment 75 sq.m.
    Historical Center (Center of Thessaloniki)
    • 75 sq.m.
    • Rooms 2
    • Bathrooms 1
    • 4th
    • WC 0
    300000 4000/sq.m.
    Property code: 231001039-740

    For sale in the center of Thessaloniki, 4th floor apartment, 75 sq.m.

    It is located in one of the best areas of Thessaloniki, on Al. Svolos and near the church of Agia Sophia. The apartment building is preserved and in very good condition, with an elevator.

    The apartment has been recently renovated, maintaining the characteristic style of its time. It consists of a living room, a dining area, two bedrooms, a kitchen and a bathroom, it has wardrobes, electrical appliances and individual gas heating. 

    An excellent choice for lovers of downtown and old listed buildings.

    Apartment
    Levels: 1
    Heating: Individual gas
    Energy class: G
    Construction year: 1935
    Renovation year: 2020
    Elevator
    Veranda
    Air conditioning
    Airy
    Facade
    Pets allowed
    Collaborating offices:
    Bee Spot