Υπολογιστής δανείου
  • 247500.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Άγγελος Γεωργιάδης
    Άγγελος
    Γεωργιάδης

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Δωδεκανήσου 21 546 26

    Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 260 003

    Email: info@bee-spot.gr Ονομάζομαι Άγγελος Γεωργιάδης και, ύστερα από ενασχόληση στους κλάδους της παραγωγής και των υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα, το 2013 εντάχθηκα στην οικογένεια της Bee real estate, μίας εταιρίας με όραμα για τις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες. Δραστηριοποιούμαι ως κτηματομεσιτικός σύμβουλος στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, έχοντας στο ενεργητικό μου σημαντικό αριθμό συμβολαίων αγοραπωλησιών ...

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Spot
    Επικοινωνία
    01 /
    01 /
    Διαμέρισμα 140 τ.μ.
    Κάτω Τούμπα (Τούμπα)
    • 140 τ.μ.
    • Δωμάτια 3
    • Μπάνια 1
    • 6ος
    • WC 1
    330000 2357/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231001039-692

    Πωλείται στην Κάτω Τούμπα της ανατολικής Θεσσαλονίκης διαμέρισμα 6ου ορόφου, καθαρού εμβαδού 125 τ.μ.

    Το ακίνητο βρίσεται σε μια προνομιακή γειτονιά, ήσυχη και οικογενειακή, πολύ κοντά σε κεντρικές οδούς και αγορά.

    Η πολυκατοικία είναι εξαιρετικής κατασκευής και σε άριστη κατάσταση. Διαθέτει προαύλιο, πυλωτή για τις θέσεις στάθμευσης και μεγάλο ασανσέρ το οποίο κατεβαίνει μέχρι το υπόγειο όπου βρίκονται οι αποθήκες.

    Μπαίνοντας στο διαμέρισμα βρίσκουμε ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, χώρο για τραπεζαρία και την κουζίνα. Κοντά στο χωλ εισόδου υπάρχει ένα wc επισκεπτών και στην πίσω πλευρά του σπιτιού βρίσκουμε ένα μεγάλο μπάνιο και τρία άνετα υπνοδωμάτια.

    Όλοι οι χώροι είναι λουσμένοι στο φως, ενώ η θέση του σπιτιού το καθιστά εξαιρετικά ευάερο. Επίσης η βεράντα διαθέτει τέντα και barbeque.

    Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο, άνετο και πρακτικό διαμέρισμα που μετά τις απαραίτητες παρεμβάσεις θα αποτελέσει ιδανική κατοικία για μια οικογένεια. 

     

    Διαμέρισμα
    Επίπεδα: 1
    Θέρμανση: Ατομικό αέριο
    Ενεργειακή Κλάση: Ε
    Έτος Κατασκευής: 1989
    Αποθήκη
    Ασανσέρ
    Χώρος Στάθμευσης
    Βεράντες
    Τζάκι
    Διαμπερές
    Πρόσοψης
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Spot