Υπολογιστής δανείου
 • 487500.0 €
 • 4.60%
 • Μηνιαία δόση
  583€
  Σε συνεργασία με
  Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

  Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

  Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

  Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

  * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
  Θεόδωρος Θεοδοσίου
  Θεόδωρος
  Θεοδοσίου

  Στοιχεία Διεύθυνσης:
  Μητροπόλεως 20 546 24

  Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη

  Τηλέφωνο: 2310 26 00 03

  Email: info@bee-spot.gr

  Γνωρίστε περισσότερα

  Bee Spot
  Επικοινωνία
 • Μονοκατοικία 140 τ.μ.
  Πευκοχώρι (Παλλήνη)
  • 140 τ.μ.
  • Δωμάτια 4
  • Μπάνια 2
  • ΗΜ-ΥΠ
  • WC 1
  650000 4642/τ.μ.
  Κωδ. Ακινήτου: 231001050-804

  Στο πανέμορφο Πευκοχώρι, τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό των Βαλκανίων, σε πανοραμική τοποθεσία, με αμφιθεατρική θέα στον Τορωναίο κόλπο και έχοντας όλο τον οικισμό στα πόδια σας, πωλούνται δύο ανεξάρτητες αυτόνομες κατοικίες - βίλες. Πρόκειται για 2 άνετα μεγάλα σπίτια με 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, μεγάλο σαλόνι, ιδιωτικές πισίνες αποκλειστικής χρήσης, θέσεις στάθμευσης. Με επένδυση από πέτρα, άριστης ποιότητας οικοδομικά υλικά, ηλιακούς θερμοσίφωνες, κλιματιστικά, και μεγάλους, άνετους, λειτουργικούς χώρους Μια επένδυση ζωής. Είναι επίσης μια αξιόλογη επενδυτική πρόταση λόγω θέσης και κατάστασης του ακινήτου, με πολύ υψηλό ενοίκιο!Η γωνιακη διαθετει 400 τ.μ δικη της αυλη και η τιμη της ειναι 600000εβρο

  Η δευτερη διαθεστει αυλη 250 τ.μ και η τιμη της ειναι 580000εβρο   Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί με βάση δεδομένα και πληροφορίες που παρέχονται από τον εντολέα ή τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Η θέση και το σημάδι στον χάρτη είναι ενδεικτικά. Κατά την επίδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Για οποιαδήποτε από τις ανάγκες σας σε ακίνητα, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.

  Μονοκατοικία
  Επίπεδα: 3
  Θέρμανση: Αντλία θερμότητας
  Ενεργειακή Κλάση: Β+
  Έτος Κατασκευής: 2024
  Αποθήκη
  Πόρτα Ασφαλείας
  Συναγερμός
  Κήπος
  Ηλιακός Θερμ/νας
  Χώρος Στάθμευσης
  Βεράντες
  Κλιματισμός
  Τζάκι
  Πισίνα
  Διαμπερές
  Επενδυτικό
  Πρόσοψης
  Ψευδοροφή
  Εσωτερική Σκάλα
  Επιτ/νται Κατοικίδια
  Συνεργαζόμενο Γραφείο:
  Bee Spot