Υπολογιστής δανείου
 • 90000.0 €
 • 4.60%
 • Μηνιαία δόση
  583€
  Σε συνεργασία με
  Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

  Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

  Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

  Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

  * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
  Γιώργος
  Αλισάνογλου

  Στοιχεία Διεύθυνσης:
  Εθνικής Επαναστάσεως 10 66100

  Κέντρο, Δράμα

  Τηλέφωνο: 25210 35110

  Email: info@bee-value.gr

  Γνωρίστε περισσότερα

  Bee Value
  Επικοινωνία
 • Μονοκατοικία 80 τ.μ.
  Σωτήρας (Θάσος)
  • 80 τ.μ.
  • Δωμάτια 1
  • Μπάνια 2
  • ΙΣ
  • WC 0
  120000 1500/τ.μ.
  Κωδ. Ακινήτου: 361006-123

  Πωλείται ανακαινισμένη μονοκατοικία  στον γραφικό οικισμό Σωτήρα Θάσου .

  Ο Σωτήρας βρίσκεται σε υψόμετρο 400 μέτρων και φημίζεται για το ευεργετικό για την υγεία ξηρό κλίμα του καθώς και για τις πηγές με τα τρεχούμενα νερά .

  Το ακίνητο έχει άμεση πρόσβαση με αυτοκίνητο και είναι έτοιμο για να κατοικηθεί .

  Αποτελείται από δύο επίπεδα 40 τ.μ. έκαστο . Στο επάνω όπου βρίσκεται και η είσοδος  είναι το σαλόνι με τη τραπεζαρία και τη κουζίνα ,  μπάνιο καθώς και ενα μπάλκόνι με υπερόχη θέα .

  Το κατώ επιπεδο το οποίο συνδέεται με επάνω με εσωτρική και εξωτερική σκάλα υπάρχει το υπνοδωμάτιο με ένα αποθηκευτικό χώρο - πατάρι , το δεύτερο μπάνιο και η αυλή 80 τ.μ.

  Το σπίτι πωλείται πλήρως  επιπλωμένο ενώ υπάρχει επίσης υδραυλική εγκατασταση για καλοριφερ .

  Bee Value real estate

  Εάν θέλετε να λαμβάνετε άμεσα πληροφορίες για νέες ευκαιρίες ακινήτων στείλετε το αίτημά σας στο mail η επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε το ταχύτερο δυνατόν το ακίνητο που αναζητάτε.

  Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού εξασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών πάντα σύμφωνα με ισχύουσα νομοθεσία.

  Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

   

  Μονοκατοικία
  Επίπεδα: 2
  Θέρμανση: Άλλο
  Ενεργειακή Κλάση: Ε
  Έτος Κατασκευής: 1965
  Έτος Ανακαίνισης: 1997
  Επιπλωμένο
  Κήπος
  Βεράντες
  Επενδυτικό
  Εσωτερική Σκάλα
  Συνεργαζόμενο Γραφείο:
  Bee Value