Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.
Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.
Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.
Στοιχεία Διεύθυνσης:
Ίωνος Δραγούμη (με Πάικου γωνία) 35 546 25
Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 222 905
Email: info@bee-executive.gr Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Είμαι 26 χρονών και το πτυχίο μου είναι πάνω στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στο παρελθόν έχω εργαστεί σε τραπεζική επιχειρήσεων αλλά και υπήρξα εθελόντρια της Χ.Α.Ν.Θ. για 10 συνεχή χρόνια. Eίμαι τώρα ενεργή στον ασφαλιστικό κλάδο καθώς και στην αγορά ακινήτων και τη διαχείριση αυτών.
Πωλείται κομψή γκαρσονιέρα 38 τ.μ., επί της οδού Δωδεκανήσου, σε πολυκατοικία κατασκευής 1976, η οποία βρίσκεται υπό πλήρη ανακαίνιση. Το ακίνητο διαμορφώνεται με σύγχρονη αισθητική και λειτουργικό σχεδιασμό, αξιοποιώντας στο μέγιστο τον διαθέσιμο χώρο.
Η κατοικία αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού–κουζίνας, άνετο χώρο ύπνου και μοντέρνο μπάνιο. Η διαρρύθμιση είναι προσεγμένη ώστε να προσφέρει άνεση και πρακτικότητα, ενώ η επίπλωση είναι σύγχρονη και πλήρης, καθιστώντας το ακίνητο έτοιμο προς κατοίκηση ή εκμετάλλευση.
Η ανακαίνιση περιλαμβάνει αναβαθμισμένα υλικά και μοντέρνες κατασκευαστικές λύσεις, δημιουργώντας έναν φωτεινό και καλαίσθητο χώρο διαβίωσης. Ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση.
Βαλασία Κουντούρη