Γραφείο Ιστορικό Κέντρο (Κέντρο Θεσσαλονίκης) 320000 3809/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 231071036-798 Αποθήκευση

ΠΩΛΕΙΤΑΙ πολυτελής χώρος γραφείων – επαγγελματική στέγη 2ου ορόφου συνολικής επιφανείας 84 τμ μικτών στην περιοχή του Κέντρου της Θεσσαλονίκης, πάνω στο πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, πολύ κοντά στην οδό Τσιμισκή.

Αποτελείται από δύο μεγάλους κεντρικούς εργασιακούς χώρους, μπορεί να βγάλει και έναν τρίτο χώρο υποδοχής- αναμονής -γραμματείας, και εσωτερικό λουτρό. Ο χώρος βρίσκεται σε οικοδομή πολυτελούς κατασκευής του 1970, είναι προσόψεως, διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση με κλιματισμό, άνετους λειτουργικούς χώρους, και επενδύσεις δαπέδων από πλάκες μαρμάρου.

Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης με αγορά και στάσεις λεωφορείων.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ακίνητο σε άριστη κατάσταση, που μπορεί να φιλοξενήσει τα γραφεία πολλών ειδών επιχειρήσεων – είναι ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΙΑΤΡΕΊΟ, στούντιο αισθητικής, κλπ, σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία πολύ μεγάλης προβολής στο Κέντρο της πόλης.

Απόστολος Κουμπάνης
Απόστολος Κουμπάνης Bee One

Στοιχεία Διεύθυνσης: Καρακάση 52 54644

Ανατολική, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 98 98 70

Email: info@bee-one.gr

Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων και χώρων κατοικίας. Για χρονική περίοδο πέντε ετών 1990-1994 το γραφείο ανέλαβε και διεκπεραίωσε τη μελέτη & επίβλεψη ενός μεγάλου αριθμού ιδιωτικ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία