Απόστολος Κουμπάνης
Απόστολος
Κουμπάνης

Στοιχεία Διεύθυνσης:
Καρακάση 52 54644

Ανατολική, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 98 98 70

Email: info@bee-one.gr Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων και χώρων κατοικίας. Για χρονική περίοδο πέντε ετών 1990-1994 το γραφείο ανέλαβε και διεκπεραίωσε τη μελέτη & επίβλεψη ενός μεγάλου αριθμού ιδιωτικ...

Γνωρίστε περισσότερα

Bee One
Επικοινωνία
 • Γραφείο 84 τ.μ.
  Ιστορικό Κέντρο (Κέντρο Θεσσαλονίκης)
  • 84 τ.μ.
  • Δωμάτια 1
  • Μπάνια 0
  • 2ος
  320000 3809/τ.μ.
  Κωδ. Ακινήτου: 231071036-798

  ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.     ΠΩΛΕΙΤΑΙ  από την Bee One Real Estate πολυτελής χώρος γραφείων – επαγγελματικής στέγης 2ου ορόφου συνολικής επιφανείας 84 τμ στην περιοχή του Κέντρου της Θεσσαλονίκης, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, δίπλα στην οδό Τσιμισκή.

  Είναι ανακαινισμένο το 2021 και αποτελείται από δύο μεγάλους κεντρικούς εργασιακούς χώρους,  έναν τρίτο χώρο υποδοχής, και λουτρό.

  Ο χώρος βρίσκεται σε οικοδομή πολυτελούς κατασκευής του 1980 με δύο ανελκυστήρες, (πράσινη από την ΥΑΣΒΕ), είναι προσόψεως, διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση με κλιματισμό, άνετους λειτουργικούς χώρους, και  επενδύσεις δαπέδων από πλάκες μαρμάρου και ξύλο, δικό του λουτρό και δεύτερη παροχή νερού στον χώρο.

  Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης με αγορά και στάσεις λεωφορείων.

  Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ακίνητο σε άριστη κατάσταση, που μπορεί να φιλοξενήσει τα γραφεία πολλών ειδών επιχειρήσεων – είναι ιδανικό για ιατρείο, στούντιο αισθητικής, δικηγορικό γραφείο, κλπ,  σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία πολύ μεγάλης προβολής στο Κέντρο της πόλης.

  Γραφείο
  Επίπεδα: 1
  Θέρμανση: Κλιματισμός
  Ενεργειακή Κλάση: Ε
  Έτος Κατασκευής: 1970
  Αποθήκη
  Πόρτα Ασφαλείας
  Ασανσέρ
  Πρόσοψης
  Εσωτερική Σκάλα
  Συνεργαζόμενο Γραφείο:
  Bee One