Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.
Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.
Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.
Στοιχεία Διεύθυνσης:
Ίωνος Δραγούμη (με Πάικου γωνία) 35 546 25
Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 222 905
Email: info@bee-executive.gr Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από την Ελληνογαλική σχολή Καλαμαρί και είμαι πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας στο ΑΠΘ. Φοίτησα για δύο χρόνια στο Παρίσι σαν Modeliste με ειδικότητα Haute Couture και εξάσκησα το επάγγελμα για κάποια χρόνια. Όπως με τα ρούχα έτσι και με τα ακίνητα, το βασικό είναι να βρεις, αυτό που ταιριάζει στον καθένα. Έτσι, αφού παρακολούθησα σεμινάρια πάνω στο Real Estate ...
Στον Χορτιάτη, πολύ κοντά στον κεντρικό δρόμο, πωλείται μεζονέτα 166τμ. μικτών, 150τμ καθαρών, μέσα στο πράσινο και τα πλατάνια. Είναι κατασκευής του 2004 και έχει 3 επίπεδα. Στο 1ο επίπεδο ανεβαίνεις λίγα σκαλιά και είναι η είσοδος και η σαλοκουζίνα. Ο χώρος είναι διαμπερής, με τζάκι και βεράντα που βλέπει στον κήπο. Η κουζίνα έχει παράθυρο που βλέπει στoν πίσω κήπο.
Στον 1ο όροφο βρίσκονται τα 3 δωμάτια. Όλα έχουν μπαλκόνια και ντουλάπες. Το ένα δωμάτιο έχει δώμα με ξύλινες σκάλες που οδηγούν σε διπλό κρεβάτι. Ανάμεσα τους βρίσκεται το ένα μπάνιο.
Στο ημιυπόγειο υπάρχει ένας μεγάλος χώρος, το δεύτερο σαλόνι, με τζάκι και δεύτερη κουζίνα. Υπάρχει μια αποθήκη και το δεύτερο μπάνιο.
Ο κήπος είναι μεγάλος, με δυνατότητα να γίνει χτιστό μπάρμπεκιου. Επίσης υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι και ο καυστήρας πετρελαίου.
Για περισσότερες πληροφορίες και για επίσκεψη στο ακίνητο μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία της εταιρίας.
Ευθαλία Παρίτση