Υπολογιστής δανείου
 • 232500.0 €
 • 4.60%
 • Μηνιαία δόση
  583€
  Σε συνεργασία με
  Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

  Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

  Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

  Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

  * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
  Νίκος Δήμας
  Νίκος
  Δήμας

  Στοιχεία Διεύθυνσης:
  Μιχαλακοπούλου 4 115 28

  Κέντρο, Αθήνα

  Τηλέφωνο: 210 7257561

  Email: info@bee-capital.gr ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΣ Senior Real Estate Consultant ΑΙΑ Appraiser Mob. +30 697 4933013 *** Ο Νίκος έχει βραβευτεί 3 φορές για τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας. Είναι ένας απο τους πιό έμπειρους συμβούλους υπηρεσιών Real Estate της ελληνικής αγοράς. Προσεγγίζει τα ακίνητα ολιστικά, ως πηγή πλούτου και ευημερίας για όσους αγοράζουν, πωλούν ή εκμεταλλεύονται ακίνητα. ​Ε​ίναι πιστοποιημένος εκ...

  Γνωρίστε περισσότερα

  Bee Capital
  Επικοινωνία
 • Διαμέρισμα 132 τ.μ.
  Αττική (Κέντρο Αθήνας)
  • 132 τ.μ.
  • Δωμάτια 2
  • Μπάνια 2
  • 6ος
  310000 2348/τ.μ.
  Κωδ. Ακινήτου: 210031010-225

  ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ (Αγίου Μελετίου). ΠΩΛΕΙΤΑΙ υπέροχο ρετιρέ διαμέρισμα 132 τ.μ., 6ου ορόφου, με θέα την Ακρόπολη, έχει δύο υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές και δύο μπάνια, εκ των οποίων το ένα με ντουζιέρα-καμπίνα. Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, θυροτηλεόραση και πόρτα ασφαλείας. Είναι ανακαινισμένο το 2010, βρίσκεται σε καλοσυντηρημένο κτήριο και είναι κατάλληλο για κατοικία ή επαγγελματική χρήση. Απέχει 500 μέτρα με τα πόδια από τη Πλατεία Βικτωρίας, 10 λεπτά με τα πόδια από τη Φωκίωνος, δίπλα σε στάσεις λεωφορείων, 15 λεπτά από τον σταθμό μετρό Αττική, με όλες τις ευκολίες της τοπικής αγοράς. Πολύ καλή επενδυτική ευκαιρία! Καλέστε μας σήμερα κιόλας στο +30 210 7257 561Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας το παρουσιάσουμε!

   

   

  ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για την υπόδειξη και για τη γνωστοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τα ακίνητα χαρτοφυλακίου μας είναι απαραίτητη η υπογραφή ειδικού εντύπου υπόδειξης ακινήτου, η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Φ.Μ. σας. 

   

  Διαμέρισμα
  Επίπεδα: 1
  Θέρμανση: Κεντρική αέριο
  Ενεργειακή Κλάση: Ζ
  Έτος Κατασκευής: 1970
  Ρετιρέ
  Αποθήκη
  Πόρτα Ασφαλείας
  Ασανσέρ
  Ηλιακός Θερμ/νας
  Βεράντες
  Τζάκι
  Διαμπερές
  Πρόσοψης
  Συνεργάτης
  Νίκος Δήμας Νίκος Δήμας
  Συνεργαζόμενο Γραφείο:
  Bee Capital