Γραφείο Ιστορικό Κέντρο (Κέντρο Θεσσαλονίκης) 450000 3146/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 231071036-1082 Αποθήκευση

ΠΩΛΕΙΤΑΙ  πολυτελής γωνιακός χώρος γραφείων – επαγγελματικής στέγης 4ου ορόφου, συνολικής επιφανείας 143 τετρ μέτρων, στην καρδιά του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, με θέα στη θάλασσα.

 

Αποτελείται από έναν μεγάλο χώρο υποδοχής – αναμονής – γραμματείας, τέσσερις επιπλέον χώρους γραφείων που τώρα επικοινωνούν μεταξύ τους, μικρή κουζίνα και WC.

 

Διαθέτει κουφώματα διπλής υάλωσης, δάπεδα από μάρμαρο, ενώ διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με τέσσερις μονάδες κλιματισμού.

Είναι προσόψεως, γωνιακός και ηλιόλουστος ,και βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης με αγορά και στάσεις λεωφορείων.

 

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ακίνητο, που μπορεί να φιλοξενήσει πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες, σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία.

 Ενας μοναδικός επαγγελματικός χώρος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης !

 

Απόστολος Κουμπάνης
Απόστολος Κουμπάνης Bee One

Στοιχεία Διεύθυνσης: Καρακάση 52 54644

Ανατολική, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 98 98 70

Email: info@bee-one.gr

Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων και χώρων κατοικίας. Για χρονική περίοδο πέντε ετών 1990-1994 το γραφείο ανέλαβε και διεκπεραίωσε τη μελέτη & επίβλεψη ενός μεγάλου αριθμού ιδιωτικ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία