Μονοκατοικία Πανόραμα (Θεσσαλονίκη - Περιφ/κοί δήμοι) 1700000 3863/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 291007-10 Αποθήκευση

Πωλείται πολυτελής Βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης υψηλής ποιότητας κατασκευής και διακόσμισης με 1.800 τμ καταπράσινου κήπου και πισίνας.

Το έτος κατασκευής ειναι του 2016 και αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα όπου διαθέτει 4 μεγάλες κρεβατοκάμαρες (η μια με dressing room) , 3 μπάνια με επώνυμα είδη υγιεινής και πλακιδίων ,1 WC,  2 επώνυμες κουζίνες , 1 playroom, μεγάλη αποθήκη, γυμναστήριο, εσωτερικό ασανσέρ σε όλους τους ορόφους , ενεργειακό τζάκι, μεγάλη βεράντα με απεριόριστη και πανοραμική θεα και 2 θέσεις parking με στέγαστρο.

Υπάρχει επίσης ενδοδαπέδια θέρμανση και ψύξη σε όλους τους ορόφους,  2 αντλίες θερμότητας (η 1 εφεδρική), ηλεκτρικά στόρια, ηλεκτρικές πέργκολες και ηλιακά πάνελ.

Συνδιάζει τέλεια την πολυτέλεια με την άψογη αισθητική.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ομάδα του Bee-Orama.

 

Υπολογιστής δανείου
Τιμή αγοράς €
Ποσό δανείου €
1275000.0 €
Προτεινόμενο διαθέσιμο κεφάλαιο (25%)
Χρόνια αποπληρωμής
Επιτόκιο
4.0%
Μηνιαία δόση
583€
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Κωνσταντίνος Δελίογλου
Bee Orama

Στοιχεία Διεύθυνσης: Δημοκρατίας 93 57019

Περαία, Δήμος Θερμαϊκού

Τηλέφωνο: 2392306868

Email: info@bee-orama.gr

Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία