BeeOne 1033
BeeOne
1033

Στοιχεία Διεύθυνσης:
Καρακάση 52 54644

Ανατολική, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 98 98 70

Email: info@bee-one.gr

Γνωρίστε περισσότερα

Bee One
Επικοινωνία
  • Οικόπεδο 900 τ.μ.
    Σωζόπολη (Καλλικράτεια)
    • 900 τ.μ.
    • Δωμάτια 
    • Μπάνια 
    150000 166/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231071033-616

    ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην ΣΩΖΟΠΟΛΗ  Ν. ΚΑΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, εντός του οικισμού, εξαιρετικό, τετραγωνισμένο  κι ελαφρώς επικλινές ΟΙΚΟΠΕΔΟ 900 Τ.Μ. περίπου, με διαστάσεις σχεδόν 30χ30μ.

    Ένα υπέροχο, περιφραγμένο αστικό ακίνητο, δίπλα στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και σε απόσταση 350μ. από την ξεχωριστή αμμώδη και βραβευμένη με ''Γαλάζια σημαία'' καταγάλανη παραλία της Σωζόπολης.

    Υπέροχη θέα προς την θάλασσα, τον Ολυμπο και το καταπράσινο τοπίο της περιοχης, αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική τουριστική πρόταση, λόγω συγκριτικά υψηλού Σ. Δ. (Ο,8), για ανάπτυξη τουριστικών καταλυμάτων η παραθεριστικών εξοχικών κατοικιών. Μπορουμε να έχουμε 895 τμ χ 0,8 ° 716 τμ κύρια δόμηση, συν τους βοηθητικούς χώρους υπογείων-ημιυπογείων. Στους όρους δόμησης, η κάλυψη φτάνει το 70%.

    Το χωριό βρίσκεται δίπλα στην θάλασσα και τις7χιλιομέτρων ιδανικές αμμ΄ψδεις παραλίες, ειδικά για οικογένειες, υπέρχουν μπάρ, καφέ, εστιατόρια, ψαροταβέρνες, παιδικές χαρές και αθλητικές εγκαταστάσεις.

    Είναι ένας ιδιαίτερα προσφιλής προορισμός σε απόσταση 35 χλμ από το αεροδρόμιο και 45 χλμ από την Θεσσαλονίκη. Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση και ιδανικό σημείο για εξερεύνηση όλων των παραλιών της Χαλκιδικής.

    Εντός του περιφραγμένου οικοπεδου υπάρχει χτισμένη υπερυψωμένη ισόγεια μονοκατοικία 70 τμ ,με πρόσθετα 30τμ μεγάλες βεράντες και 20τμ στεγασμένο χώρο στάθμευσης, σε άριστη κατάσταση. Συνεπώς, προσωρινά και μέχρι την αξιοποίηση του συνολικού ακινήτου, ουσιαστικά παρέχεται και μια εξαιρετική καλοκαιρινή κατοικία που αποτελείται από άνετη σαλοκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και εσωτερική αποθήκη.          Μικρές παρεμβάσεις θα μπορούσαν να παρέχουν ένα εξαιρετικό παραθεριστικό ακίνητο με μεγάλο ελεύθερο καταπράσινο χώρο οικοπέδου.

    Συνολικά, μια εξαιρετική VAUE FOR MONEY πρόταση επενδυτικού ακινήτου σε άκρως δελεαστική κι ελαφρώς διαπραγματεύσιμη τιμή πώλησης, που απευθύνεται σε έξυπνους και φιλόδοξους ενδιαφερόμενους.

     

    Οικόπεδο
    Συνεργάτης
    BeeOne 1033 BeeOne 1033
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee One