Υπολογιστής δανείου
  • 0.75 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Γιώργος Ορφανίδης
    Γιώργος
    Ορφανίδης

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Λεωφ. Κομνηνών 6 55236

    Πανόραμα, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 34 00 34

    Email: info@bee-panoramic.gr

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Panoramic
    Επικοινωνία
  • Μονοκατοικία 1620 τ.μ.
    Συνοικισμός Νόμου 751 (Πανόραμα)
    • 1620 τ.μ.
    • Δωμάτια 6
    • Μπάνια 5
    • ΙΣ
    1 0/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231041001-10132

    Διατίθεται προς πώληση Έπαυλη 1620τ.μ. κατασκευασμένη το 2004 σε οικόπεδο 2300τ.μ. στο Ν.751, Πανόραμα. (Για την τιμή πώλησης επικοινωνήστε με το γραφείο μας). Αποτελείται αναλυτικά από: α) υπόγειο 584τ.μ. που περιλαμβάνει θερμαινόμενη πισίνα, υδρομασάζ, χαμάμ, βοηθητικούς χώρους, 2 αποδυτήρια, 2 ντουζιέρες, 1 w.c, 2 εξωτερικούς νιπτήρες, 1 μπαρ με σαλόνι χαλάρωσηςκαι ιδιαίτερο χώρο γυμναστηρίου και κλειστό πάρκινγκ 5 θέσεων. β) ισόγειο 382τ.μ. που περιλαμβάνει ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα, 1 δωμάτιο (ατελιέ), 1 μικρό ξενώνα με μπάνιο, 1 wc για το σαλόνι, 1 μεγάλο ξενώνα με μπάνιο, στο οποίο υπάρχει μαρμάρινο τζάκι, 1 μεγάλο χώρο πλυσταριού για χρήση πλυντηρίου-στεγνωτηρίου – αποθήκης. Κυριαρχεί η κουζίνα που είναι ιδιαίτερη κατασκευή της Miele, βρίσκεται στο κέντρο με μεγάλο γρανιτένιο πάγκο και περιμετρικά υπάρχουν τα ντουλάπια της. Επίσης υπάρχει εξωτερικά 1 αυτοτελές στούντιο υπηρεσίας που διαθέτει κρεβατοκάμαρα με ένα καθιστικό, πλήρης κουζίνα, μπάνιο και ντουλάπα ρούχων. γ) 1ος όροφος 307τ.μ. που περιλαμβάνει στο χώρο του σαλονιού 2 βοηθητικά σαλόνια, χώρος τραπεζαρίας, ξύλινο μπαρ από ξυλεία καρυδιάς, ένα κεντρικό μαρμάρινο τζάκι. Υπάρχει κουζίνα, βεστιάριο από ξυλεία καρυδιάς, αποθήκη, μπάνιο και ένα ιδιαίτερο γραφείο με ξύλινες βιβλιοθήκες από μασίφ ξύλο καρυδιάς, ιδιαίτερης αισθητικής και τεχνικής κατασκευής. δ) 2ος όροφος 271τ.μ. που αποτελείται από 3 σουίτες με δύο μπάνια και ένα γραφείο. Στη μέση υπάρχει ένα κενό άνωθεν του οποίου δημιουργείται ο τρούλος από βιτρώ και περιμετρικά έχει διάδρομο επικοινωνίας με την εξωτερική βεράντα και θέα στο σαλόνι. Στην ανατολική πλευρά η μεγάλη σουίτα διαθέτει ένα μεγάλο βεστιάριο, όπου υπάρχουν ξύλινες ντουλάπες από ξυλεία καρυδιάς και βιτρίνες τζαμωτές. Στην κρεβατοκάμαρα υπάρχει τζάκι με πράσινο μάρμαρο και ξύλινες βιβλιοθήκες από πατίκ καθώς και ξύλινη ντουλάπα από ξυλεία καρυδιάς. Το μπάνιο είναι μεγάλο με μπανιέρα και ντουζιέρα, WC και 2 νιπτήρες. Στη δυτική πλευρά υπάρχουν 2 σουίτες με μεγάλο μπάνιο και βεστιάρια και η μια διαθέτει ιδιαίτερο μαρμάρινο τζάκι και συνδέεται επίσης με ένα γραφείο εξυπηρέτησης, το οποίο μπορεί να αποτελέσει βοηθητικό δωμάτιο της μιας σουίτας. Η έπαυλη διαθέτει όμορφα διαμορφωμένους κήπους, 2 κιόσκια με μπάρμπεκιου, μεγάλες βεράντες, ανελκυστήρα, μαρμάρινη εσωτερική σκάλα, ανελκυστήρα τροφίμων μεταξύ των κουζινών, γεννήτρια και δεξαμενή 10000 λίτρων πετρελαίου. Λοιπές πληροφορίες: Αυτόματο σύστημα ποτίσματος, Γεώτρηση νερού, Δορυφορική κεραία, Δρόμος πρόσβασης Δημοτική οδός, Εντοιχισμένες ντουλάπες, Εντός σχεδίου πόλεως, Ζώνη οικιστική, Ηλεκτρικές συσκευές, Θέσεις στάθμευσης 5 κλειστές, Θυροτηλεόραση, Κάμερες ασφαλείας 9, Μπάρμπεκιου, Οικόπεδο 2300τ.μ., Πέργκολα, Πισίνα θερμαινόμενη, Πλυσταριό, Πόρτες ασφαλείας 3, Πρόσβαση άσφαλτος, Σάουνα, Τζάκια 8, Υδρομασάζ.

    Μονοκατοικία
    Επίπεδα: 4
    Θέρμανση: Άλλο
    Ενεργειακή Κλάση: Α
    Έτος Κατασκευής: 2004
    Αποθήκη
    Πόρτα Ασφαλείας
    Συναγερμός
    Ασανσέρ
    Κήπος
    Ηλιακός Θερμ/νας
    Χώρος Στάθμευσης
    Βεράντες
    Κλιματισμός
    Τζάκι
    Πισίνα
    Διαμπερές
    Πρόσοψης
    Εσωτερική Σκάλα
    Επιτ/νται Κατοικίδια
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Panoramic