Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.
Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.
Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.
Στοιχεία Διεύθυνσης:
Ναυαρίνου 28 551 31
Καλαμαριά-Καραμπουρνάκι, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 455 111
Email: info@bee-prime.gr Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Έχω πτυχίο στη Διοίκηση Συστημάτων Εφοδιασμού (Logistics), από το Τ.Ε.Ι. Θεσ/νικης, και στο παρελθόν έχω εργαστεί σε διάφορα πόστα στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών. Είμαι ενεργός στο χώρο του real estate ως σύμβουλος ακίνητης περιουσίας από το 2020.
Πωλείται στην καρδιά της Καλαμαριάς υπέροχη μεζονέτα 146τμ μικτά (116τμ καθαρά). Βρίσκεται στον 4ο/5ο όροφο καλοδιατηρημένης οικοδομής του 1990, και διαθέτει:
- 3 αξιοπρεπή δωμάτια με ντουλάπες (δυο πεντάφυλλες και μια εξάφυλλη)
- Μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα, και καινούργιο έπιπλο νεροχύτη
- Δυο πατάρια
- Μεγάλο μπαλκόνι στον 4ο όροφο μπροστά διαστάσεων 8×6 με μεταλλική τέντα (με αποκλειστική δυνατότητα χρήσης της ταράτσας του διπλανού κτιρίου διαστάσεων 13×8m).
- Μεγάλο μπαλκόνι στον 5ο όροφο διαστάσεων 8×3.60 που βλέπει Θερμαϊκό
- εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο.
- Κουζίνα σαλοτραπεζαρία ενιαία
- Ατομικός λέβητας φυσικού αερίου
- τζάκι.
- W/C
Το ακίνητο είναι εξαιρετικά φωτεινό, και διαμπερές. Στην ταράτσα έχει αναμονή για ηλιακό, και πλαστικό ντεπόζιτο νερού μισού κυβικού χτισμένο για τυχόν διακοπή νερού. Η είσοδος στη μεζονέτα γίνεται αποκλειστικά από τον 5ο όροφο.
Το ακίνητο είναι σε απόσταση 250 μέτρων από τη μελλοντική στάση του Μετρό (Πόντου/Μεταμορφώσεως), και σε άμεση σύνδεση με αστικά λεωφορεία. Ο πεζόδρομος της Καλαμαριάς είναι σε απόσταση αναπνοής, με τράπεζες, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, σχολεία, νηπιαγωγείο, και καταστήματα κάθε είδους σε πολύ κοντινή απόσταση.
Το ακίνητο δεν διαθέτει δικιά του θέση πάρκινγκ, όμως το πάρκο που βρίσκεται πλησίον του καθιστά τη στάθμευση εύκολη.
Βίντεο περιήγησης:
-> https://www.youtube.com/watch?v=r2onOIL39Vw
---------------------
Κατά την υπόδειξη απαιτείται προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ.
*Η διεύθυνση στον χάρτη είναι ενδεικτική.
Κώστας Κρικώνης