Υπολογιστής δανείου
  • 122250.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Θεόδωρος Θεοδοσίου
    Θεόδωρος
    Θεοδοσίου

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Μητροπόλεως 20 546 24

    Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 26 00 03

    Email: info@bee-spot.gr

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Spot
    Επικοινωνία
  • Διαμέρισμα 81 τ.μ.
    Μουδανιά (Χαλκιδική)
    • 81 τ.μ.
    • Δωμάτια 2
    • Μπάνια 1
    • 2ος
    • WC 0
    163000 2012/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231001050-792

     Στην πανέμορφη τουριστική πόλη των Ν.Μουδανιών πωλείται ένα εξαιρετικό διαμέρισμα προσόψεως δευτέρου ορόφου στο κέντρο της πόλης,αλλά σε πολύ ήσυχο σημείο.Αποτελείται απο δυο υπνοδωμάτια ,σαλοκουζίνα, μπάνιο.Απο το μεγάλο μπαλκόνι έχει θέα στη θάλασσα,αλλά και το βουνό του Ολύμπου!Είναι φωτεινό και ηλιόλουστο ολους τους μήνες του χρόνου.Όλα τα δωμάτια του σπιτιού έχουν πρόσβαση σαυτό το υπέροχο μπαλκόνι.Το σπίτι έχει ανακαινιστεί το 2016.Στο υπνοδωμάτιο έχει εντοιχιζόμενη τετράφυλλη ντουλάπα,πλακάκι σε όλο το σπίτι,και ένα κλειστό πατάρι 4,5 μέτρων.Έχει ατομική θέρμανση πετρελαίου.Η θωρακισμένη πόρτα εισόδου και τα εξωτερικά κουφώματα ασφαλείας σας παρέχουν ασφάλεια και μόνωση απο τη ζέστη και το κρύο.Όλα αυτά κανουν το σπίτι ΜΟΝΑΔΙΚΟ καθώς είναι έτοιμο για κατοίκηση απο την πρώτη κιόλας μέρα ως μόνιμη κατοικία ή και εξοχική.Επίσης αποτελεί μια αξιόλογη πρόταση επένδυσης λόγω θέσης και κατάστασης του ακινήτου,με πολύ υψηλό μίσθωμα!

    Βρίσκεται  πολύ κοντά στη θάλασσα , στα καταστήματα της περιοχής,καφέ ,ταβέρνες,παιδική χαρά κ.τ.λ. (50-100 μέτρα).Κέντρο υγείας στα 500 μέτρα.

     Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.

    Διαμέρισμα
    Επίπεδα: 1
    Θέρμανση: Αυτόνομη πετρέλαιο
    Ενεργειακή Κλάση: H
    Έτος Κατασκευής: 1973
    Έτος Ανακαίνισης: 2016
    Βεράντες
    Κλιματισμός
    Επενδυτικό
    Πρόσοψης
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Spot