Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.
Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.
Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.
Στοιχεία Διεύθυνσης:
Κούμα 10 41222
, Λάρισα
Τηλέφωνο: 2410 539 041
Email: info@bee-pappas.gr
Ανω Σκοτίνα: Σε απόσταση 3χλμ. από τη θάλασσα και πολύ κοντά στον παραδοσιακό οικισμό της Σκοτίνας συναντάμε το συγκρότημα εξοχικών κατοικιών Ερκειάδες όπου ανήκει η συγκεκριμένη κατοικία. Πρόκειται για μια μονοκατοικία τύπου μεζονέτας καθαρής επιφάνειας 60τμ. που είναι χτισμένη σε δικό της οικόπεδο 400τμ. Οικοδομήθηκε το 2008 και είναι σε άριστη κατάσταση.
Αποτελείται από τον ενιαίο χώρο του ισογείου όπου εκεί υπάρχει το καθιστικό με το τζάκι του και η κουζίνα με τραπέζι φαγητού και ένα μπάνιο. Διαθέτει 2 εισόδους, την κεντρική είσοδο του καθιστικού που οδηγεί στην μπροστινή βεράντα με πέργκολα και την είσοδο της κουζίνας που μας βγάζει στην πίσω βεράντα. Μέσω της κυκλικής σκάλας ανεβαίνουμε στον πρώτο όροφο όπου βρίσκουμε τα δύο υπνοδωμάτια της κατοικίας, εκ των οποίων το κυρίως διαθέτει μεγάλη βεράντα με θέα τον Όλυμπο, ενώ το δεύτερο υπνοδωμάτιο έχει θέα τη θάλασσα. Επίσης στον όροφο υπάρχει ένα ακόμη μπάνιο. Η μεζονέτα είναι εξοπλισμένη με τρία κλιματιστικά ψύξης-θέρμανσης, δύο για τα υπνοδωμάτια και ένα για τον χώρο του ισογείου. Διαθέτει θέση στάθμευσης, ξύλινη εξωτερική αποθήκη κήπου και δεξαμενή για τις ανάγκες του κήπου.
Το οικόπεδο είναι πλήρως διαμορφωμένο με γκαζόν και δένδρα με πολύ ωραία θέα προς τον Όλυμπο και την θάλασσα.