Υπολογιστής δανείου
 • 322500.0 €
 • 4.60%
 • Μηνιαία δόση
  583€
  Σε συνεργασία με
  Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

  Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

  Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

  Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

  * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
  Νίκος Δήμας
  Νίκος
  Δήμας

  Στοιχεία Διεύθυνσης:
  Μιχαλακοπούλου 4 115 28

  Κέντρο, Αθήνα

  Τηλέφωνο: 210 7257561

  Email: info@bee-capital.gr ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΣ Senior Real Estate Consultant ΑΙΑ Appraiser Mob. +30 697 4933013 *** Ο Νίκος έχει βραβευτεί 3 φορές για τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας. Είναι ένας απο τους πιό έμπειρους συμβούλους υπηρεσιών Real Estate της ελληνικής αγοράς. Προσεγγίζει τα ακίνητα ολιστικά, ως πηγή πλούτου και ευημερίας για όσους αγοράζουν, πωλούν ή εκμεταλλεύονται ακίνητα. ​Ε​ίναι πιστοποιημένος εκ...

  Γνωρίστε περισσότερα

  Bee Capital
  Επικοινωνία
 • Διαμέρισμα 124 τ.μ.
  Παλαιό Φάληρο (Αθήνα - Νότια Προάστια)
  • 124 τ.μ.
  • Δωμάτια 3
  • Μπάνια 1
  • 5ος
  430000 3467/τ.μ.
  Κωδ. Ακινήτου: 210031010-833

  ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ένα φωτεινό διαμέρισμα 124 τ.μ 5ου ορόφου. Διαθέτει τζάκι, μεγάλες μπαλκονόπορτες που πλημμυρίζουν με φως το χώρο, με ωραίες περιμετρικές βεράντες. Αποτελείται από 3υ/δ, 1 λουτρό, 1 WC, πόρτα ασφαλείας, διπλό ηλιακό θερμοσίφωνα, bbq στην ταράτσα, 2 υπόγειες αποθήκες και κλειστή θέση στάθμευσης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολυκατοικία του 1999, η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση με τη φροντίδα των ιδιοκτητών. Η τοποθεσία του είναι λίγα μέτρα μακριά από την τοπική αγορά και τη στάση του τραμ. *ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Προσφέρουμε εξαιρετικά προγράμματα χρηματοδότησης για όλα τα ακίνητα χαρτοφυλακίου μας. **Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Φ.Μ. σας.

  Διαμέρισμα
  Επίπεδα: 1
  Θέρμανση: Κεντρική αέριο
  Ενεργειακή Κλάση: Δ
  Έτος Κατασκευής: 1999
  Ρετιρέ
  Αποθήκη
  Ασανσέρ
  Ηλιακός Θερμ/νας
  Χώρος Στάθμευσης
  Βεράντες
  Τζάκι
  Διαμπερές
  Οροφοδιαμέρισμα
  Πρόσοψης
  Συνεργάτης
  Νίκος Δήμας Νίκος Δήμας
  Συνεργαζόμενο Γραφείο:
  Bee Capital