Μεζονέτα Νέο Ρύσιο (Θέρμη) 180000 1000/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 291006-67 Αποθήκευση

Πωλείται μεζονέτα 180 τετραγωνικών μέτρων, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. 

Η κατασκευή του είναι το 2006. Διαθέτει σαλόνι,κουζίνα ένα μπάνιο και ένα εξυπηρετικό WC, 4 υπνοδωμάτια και 30 τ.μ. προαύλιο χώρο. Διαθέτει συνδθετικά αναδιπλόμενα κουφώματα,αποθήκη, δύο πόρτες ασφαλείας ξύλινα πατώματα στα υπνοδωμάτια και πλακάκι στους υπόλοιπους χώρους. Η θέρμανση του ολοκληρώνεται με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Βρίσκεται ψηλά στον λόφο του Νέου Ρυσίου.

Επικοινωνήστε με την ομάδα του Bee Orama για περαιτέρω πληροφορίες.

Υπολογιστής δανείου
Τιμή αγοράς €
Ποσό δανείου €
135000.0 €
Προτεινόμενο διαθέσιμο κεφάλαιο (25%)
Χρόνια αποπληρωμής
Επιτόκιο
4.0%
Μηνιαία δόση
583€
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Φώτης Ισμαϊλάι
Φώτης  Ισμαϊλάι Bee Orama

Στοιχεία Διεύθυνσης: Λεωφ. Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας 25 570 19

Περαία, Δήμος Θερμαϊκού

Τηλέφωνο: 2392306868

Email: info@bee-orama.gr

Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία