Υπολογιστής δανείου
  • 510000.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Παρασκευάς (Πάρης) Παπουλίδης
    Παρασκευάς (Πάρης)
    Παπουλίδης

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Λεωφ. Κομνηνών 6 55236

    Πανόραμα, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 34 00 34

    Email: info@bee-panoramic.gr

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Panoramic
    Επικοινωνία
  • Διαμέρισμα 160 τ.μ.
    Κέντρο (Πανόραμα)
    • 160 τ.μ.
    • Δωμάτια 2
    • Μπάνια 2
    • 5ος
    • WC 0
    680000 4250/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231041008-10734

    Διατίθεται προς πώληση στο κέντρο του Πανοράματος, εξαιρετικής κατασκευής διαμέρισμα 160 τ.μ. στον 5ο όροφο μοναδικής οικοδομής, με εξαιρετική θέα στο βουνό και στην πόλη του Πανοράματος. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα συναντάμε το μεγάλο σαλόνι με μία μεγάλη μπαλκονόπορτα. Επίσης στον ίδιο χώρο βρίσκεται η κουζίνα και η τραπεζαρία με μία μεγάλη μπαλκονόπορτα , που είναι διαχωρισμένες διακριτικά. Οι παραπάνω χώροι έχουν άμεση οπτική επαφή μεταξύ τους. Στο διαμέρισμα υπάρχουν επίσης δύο άνετα και μεγάλα υπνοδωμάτια με δύο μεγάλες μπαλκονόπορτες, δύο μπάνια, ένας χώρος βεστιαρίου και ένας χώρος εγκαταστάσεων.  Έχει ενδοδαπέδια θέρμανση συνδεδεμένη με την ηλεκτρική θέρμανση - αντλία θερμότητας με σύστημα κλιματισμού vrf. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολύ ωραίο σημείο κοντά σε σχολεία, πάρκα, χώρους πρασίνου, άθλησης, supermarket, με γρήγορη πρόσβαση στον περιφερειακό.

    Διαμέρισμα
    Επίπεδα: 1
    Θέρμανση: Άλλο
    Ενεργειακή Κλάση: Α
    Έτος Κατασκευής: 2022
    Ρετιρέ
    Αποθήκη
    Πόρτα Ασφαλείας
    Συναγερμός
    Ασανσέρ
    Ηλιακός Θερμ/νας
    Χώρος Στάθμευσης
    Βεράντες
    Κλιματισμός
    Πρόσοψης
    Ενδοδαπέδια Θέρμανση
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Panoramic