Υπολογιστής δανείου
 • 600000.0 €
 • 4.60%
 • Μηνιαία δόση
  583€
  Σε συνεργασία με
  Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

  Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

  Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

  Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

  * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
  Απόστολος Κουμπάνης
  Απόστολος
  Κουμπάνης

  Στοιχεία Διεύθυνσης:
  Ναυαρίνου 28 55131

  Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

  Τηλέφωνο: 2310 98 98 70

  Email: info@bee-one.gr Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων και χώρων κατοικίας. Για χρονική περίοδο πέντε ετών 1990-1994 το γραφείο ανέλαβε και διεκπεραίωσε τη μελέτη & επίβλεψη ενός μεγάλου αριθμού ιδιωτικ...

  Γνωρίστε περισσότερα

  Bee One
  Επικοινωνία
 • Διαμέρισμα 240 τ.μ.
  Κέντρο Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη - Δήμος)
  • 240 τ.μ.
  • Δωμάτια 7
  • Μπάνια 0
  • 3ος
  • WC 2
  800000 3333/τ.μ.
  Κωδ. Ακινήτου: 231071036-1150

  Δίπλα στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ.

  ΠΩΛΕΙΤΑΙ  πολυτελής γωνιακός χώρος –διαμέρισμα 3ου ορόφου, συνολικής επιφανείας 240 τμ μικτών, στην περιοχή του Κέντρου της Θεσσαλονίκης και της Πλατείας Αριστοτέλους.

  Αποτελείται από έναν χώρο εισόδου και έναν επτά ακόμη κατασκευασμένους με ελαφρά χωρίσματα χώρους που μπορεί να επαναδιαμορφωθούν σε διαμερίσματα διαφόρων μεγεθών, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

  Βρίσκεται σε οικοδομή  κατασκευής του 1982, είναι γωνιακό και διαμπερές, διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, θερμομονωτικά κουφώματα διπλής υάλωσης, δάπεδα από πλακίδια γρανίτη, χώρο κουζίνας, πίσω μεγάλο μπαλκόνι, αποθήκη και δύο λουτρά.

  Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης με αγορά και στάσεις λεωφορείων.

  Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ακίνητο σε οικοδομή μικτών χρήσεων, που μπορεί να φιλοξενήσει ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΓΡΑΦΕΙΑ και Διαμερίσματα AirBnB.

  Διαμέρισμα
  Επίπεδα: 1
  Θέρμανση: Κλιματισμός
  Ενεργειακή Κλάση: Ζ
  Έτος Κατασκευής: 1982
  Αποθήκη
  Πόρτα Ασφαλείας
  Ασανσέρ
  Βεράντες
  Διαμπερές
  Επενδυτικό
  Οροφοδιαμέρισμα
  Πρόσοψης
  Εσωτερική Σκάλα
  Επιτ/νται Κατοικίδια
  Συνεργαζόμενο Γραφείο:
  Bee One