Υπολογιστής δανείου
 • 262500.0 €
 • 4.60%
 • Μηνιαία δόση
  583€
  Σε συνεργασία με
  Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

  Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

  Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

  Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

  * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
  Νίκος Αβεριάνωβ
  Νίκος
  Αβεριάνωβ

  Στοιχεία Διεύθυνσης:
  Λεωφ. Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας 25 570 19

  Περαία, Περαία

  Τηλέφωνο: 2392306868

  Email: info@bee-orama.gr

  Γνωρίστε περισσότερα

  Bee Orama
  Επικοινωνία
 • Μονοκατοικία 310 τ.μ.
  Περαία (Θερμαϊκός)
  • 310 τ.μ.
  • Δωμάτια 4
  • Μπάνια 2
  • ΙΣ
  350000 1129/τ.μ.
  Κωδ. Ακινήτου: 291005-1001
  Πωλείται μονοκατοικία 310τ.μ. σε οικόπεδο 8,8 στρεμμάτων, στη περιοχή της Άνω Περαίας. Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο εξωτερικά σε όλη του την έκταση και εσωτερικά στα 2,5 στρέμματα στα οποία υπάρχουν ελιές και πολλά άλλα δέντρα. Ξεκίνησε να χτίζεται το 2007 και κατοικήθηκε το 2012. Το σπίτι αποτελείται από 2 επίπεδα. Στο κάτω επίπεδο έχει σαλόνι με ενεργειακό τζάκι και καλοριφέρ σε όλα τα δωμάτια (που συνδέονται με το τζάκι), κουζίνα ως ξεχωριστό δωμάτιο, ένα πλυσταριό με μικρό κουζινάκι, 2 υπνοδωμάτια (το ένα διαθέτει βεστιάριο με ράφια και συρτάρια), μπάνιο με δύο lavomano και μεγάλη ντουζιέρα και κρεβατοκάμαρα ψηλοτάβανη με εσωτερική σκάλα που οδηγεί σε δωμάτιο στο πάνω επίπεδο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βιβλιοθήκη ή σαλονάκι. Στην παρούσα φάση η σκάλα έχει κλείσει με γυψοσανίδα διότι δεν χρησιμοποιήθηκε το γραφείο. Μέσα στην κρεβατοκάμαρα επίσης υπάρχει πολύ μεγάλο βεστιάριο, έτοιμο με συρτάρια και ράφια, το οποίο θα μπορούσε να μετατραπεί και σε κουζίνα. Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί από μόνη της ένα μικρό σπίτι καθώς στο πάνω επίπεδο – στο γραφείο – υπάρχει εξωτερική πόρτα που επιτρέπει την είσοδο στο σπίτι από εκεί. Διαθέτει μπάνιο που δεν έχει φτιαχτεί με υποδομή για βυθιζόμενη μπανιέρα, ντουζιέρα και 2 lavomano. Η χρήση του μπάνιου ως τώρα ήταν αποθήκη. Στο κάτω επίπεδο υπάρχει εσωτερικό γκαράζ που οδηγεί σε άλλη μία είσοδο του σπιτιού με πρόσβαση στο κάτω επίπεδο. Επιπλέον, υπάρχουν 2 εξωτερικές αποθήκες στο χώρο του γκαράζ και ένα λεβητοστάσιο με buffer για την θέρμανση. Το πάνω επίπεδο είναι αυτόνομο και οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα. Έχει μια σαλοκουζίνα ενιαία, που δεν έχει φτιαχτεί και ενώνεται με εσωτερική σκάλα με τον κάτω όροφο. Αυτό το κομμάτι του σπιτιού δεν είναι ολοκληρωμένο αλλά υπάρχει υποδομή για ενεργειακό τζάκι, κουζίνα με απορροφητήρα, αποθηκάκι και μικρό WC. Η εσωτερική σκάλα έχει κλειστεί με γυψοσανίδα καθώς ο χώρος δεν χρησιμοποιήθηκε. Διαθέτει εξαιρετική θέα προς τον Θερμαϊκό και έχει έναν εξωτερικό πρόβολο ιδανικό για κατασκευή πέργκολας. Το ακίνητο χαρακτηρίζεται από την μοντέρνα και πολυτελής κατασκευή του και τις δυνατότητες εκμετάλλευσης που παρέχει, καθώς μπορεί να χωριστεί σε τρία αυτόνομα κομμάτια. Εξαιρετική περίπτωση!!! Τιμή συζητήσιμη!
  Μονοκατοικία
  Επίπεδα: 2
  Θέρμανση: Αυτόνομη πετρέλαιο
  Έτος Κατασκευής: 2012
  Αποθήκη
  Πόρτα Ασφαλείας
  Κήπος
  Χώρος Στάθμευσης
  Βεράντες
  Τζάκι
  Διαμπερές
  Συνεργάτης
  Νίκος Αβεριάνωβ Νίκος Αβεριάνωβ
  Συνεργαζόμενο Γραφείο:
  Bee Orama