Γκαρσονιέρα Παγκράτι (Κέντρο Αθήνας) 125000 1923/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 210021024-13 Αποθήκευση

Πωλείται νεόδμητη γκαρσονιέρα 65 τμ σε άριστη κατάστηαση στο Παγκράτι,σε εξαιρετική τοποθεσία πολύ κοντά σε μετρό και σε Ακρόπολη. Η γκαρσονιέρα αποτελείται από δύο ανεξάρτητους χώρους 40 και 25 τμ αντίστοιχα . ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Έτος κατασκευής :2010 Έτος ανακαίνισης :2019 Εμβαδόν : 65 (40 + 25) Όροφος: Ισόγειο (Υπερυψωμένο) Θέρμανση : Αυτόνομη Υπνοδωμάτια: 2 Μπάνια / wc : 2 Προσανατολισμός: Βορειοανατολικός Το ακίνητο έχει επίσης: Πόρτα ασφαλείας Αποθήκη 4τμ Κάμερες ασφαλείας Κλιματισμό Κουφώματα Αλουμινίου Διπλά Τζάμια Είναι κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση. Πολύ καλή επενδυτική ευκαιρία καθώς μισθώνεται με (400+600)€ περίπου το μήνα. Ζητούμενη τιμή : 125.000€

Υπολογιστής δανείου
Τιμή αγοράς €
Ποσό δανείου €
93750.0 €
Προτεινόμενο διαθέσιμο κεφάλαιο (25%)
Χρόνια αποπληρωμής
Επιτόκιο
4.0%
Μηνιαία δόση
583€
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Παρασκευάς Αλεξάκης
Παρασκευάς Αλεξάκης Bee Gate

Στοιχεία Διεύθυνσης: Εμμανουήλ Μπενάκη 8 105 64

Αθήνα-Κέντρο, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 220 32 32

Email: info@bee-gate.gr

Αλεξάκης Παρασκευάς Σύμβουλος ακινήτων στην εταιρεία Bee Gate Premium Real Estate. Φοιτητής στη σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (ΣΕΜΦΕ) στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο της Αθήνας. Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία