Μεζονέτα Παραλία Νικήτης (Σιθωνία) 260000 3333/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 231001050-558 Αποθήκευση
Στην πανέμορφη Νικητή διπλα στην θαλασσα στην παραλιακή οδο πωλείται μια ανετη μεζονέτα έτοιμη να στεγάσει τις οικογενειακές σας αναγγες για ανετες ποιοτικές διακοπές. Είναι σε κεντρικο σημείο μια ανάσα απο το κυμα αλλά και ολο το παραλιακο μέτωπο. Διπλα στα πανέμορφα καφε και ταβερνάκια . Είναι ενα ακίνητο που χρίζει άμεσης επίσκεψης . ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Ένα πρακτικού τύπου έτοιμο σπίτι για τις καλοκαιρινές σας διακοπές αλλά και για ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ εκμετάλλευση .Είναι ένα από τα ΑΚΙΝΗΤΑ που μαγεύουν από την Πρώτη επίσκεψη! Είναι φυσικά και ακίνητα που μπορούν να εκμεταλλευτούν και για τουριστική χρήση με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μεγάλο μίσθωμα!!Οι εικόνες θα μιλήσουν από μόνες τους! Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.
Υπολογιστής δανείου
Τιμή αγοράς €
Ποσό δανείου €
195000.0 €
Προτεινόμενο διαθέσιμο κεφάλαιο (25%)
Χρόνια αποπληρωμής
Επιτόκιο
4.0%
Μηνιαία δόση
583€
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Θεόδωρος Θεοδοσίου
Θεόδωρος Θεοδοσίου Bee Spot

Στοιχεία Διεύθυνσης: Μητροπόλεως 20 546 24

Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 26 00 03

Email: info@bee-spot.gr

Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία