Υπολογιστής δανείου
  • 127500.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Ιφιγένεια Μπερμπέρη
    Ιφιγένεια
    Μπερμπέρη

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Ναυαρίνου 28 551 31

    Καλαμαριά-Καραμπουρνάκι, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 455 111

    Email: info@bee-prime.gr Ονομάζομαι Ιφιγένεια Μπερμπέρη και έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη . Μετά την αποφοίτηση μου από τον χώρο των οικονομικών σπουδών εργάστηκα επί δεκαπενταετίας σε επιχείρηση που αφορούσε στην κατασκευή και τον εξοπλισμό κατοικιών αλλά και επαγγελματικών εγκαταστάσεων . Μέσα από αυτήν την εμπειρία διαπίστωσα τη σημαντικότητα της κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης για τον καθένα μας ...

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Prime
    Επικοινωνία
  • Διαμέρισμα 72 τ.μ.
    Κάστρα (Άνω Πόλη)
    • 72 τ.μ.
    • Δωμάτια 2
    • Μπάνια 1
    • 2ος
    • WC 0
    170000 2361/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 321162-50

    Πωλείται σε αποκλειστική διάθεση από την Bee real estate εξαιρετικό και καλαίσθητο διαμέρισμα σε μια από τις πιο όμορφες συνοικίες της Θεσσαλονίκης , στην Άνω Πόλη στον δεύτερο όροφο . Το ακίνητο βρίσκεται σε μια οικοδομή του 1967 , έχει επιφάνεια 72 τ.μ. και περιλαμβάνει τους ακόλουθους χώρους : - δύο ευμεγέθη δωμάτια - σαλόνι -ξεχωριστή κουζίνα και - μπάνιο Η ανακαίνιση του διαμερίσματος , η οποία έλαβε χώρα το 2016 , έγινε με εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής υλικά που ανταποκρίνονται στο αντίστοιχο ύφος που επιβάλει η περιοχή . Αναλυτικότερα η εκ βάθρων ανακαίνιση περιελάμβανε : τοποθέτηση ενδοδαπέδιας θέρμανσης τοποθέτηση πλακιδίων κατασκευή δρύινης κουζίνας τοποθέτηση δρύινων εσωτερικών θυρών τοποθέτηση θύρας ασφαλείας τοποθέτηση κουφωμάτων τοποθέτηση προστατευτικών σιτών Η θέρμανση του χώρου επιτυγχάνεται με αυτόνομο φυσικό αέριο και επιπροσθέτως διατίθενται και δύο κλιματιστικά για την ψύξη του . Θα πρέπει επίσης να επισημανθεί πως με αλλαγή του λέβητα το ενδοδαπέδιο σύστημα μπορεί να προσφέρει και αυτό , εκτός από την θέρμανση και την ψύξη του χώρου . Επίσης υπάρχει πλήρης ηλεκτρική κουζίνα με επώνυμο φούρνο και εστίες . Η τοποθεσία του είναι νευραλγικής σημασίας καθόσον βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα σημαντικότερα σημεία του κέντρου , κοντά σε καταστήματα , στάσεις λεωφορείων κτλ και επιπροσθέτως υπάρχει εύκολη πρόσβαση στην περιφερειακή οδό της πόλης . Αξίζει επισκέψεως . Για κάθε υπόδειξη απαραίτητος ο Α.Δ.Τ καθώς και ο Α.Φ.Μ .

    Διαμέρισμα
    Επίπεδα: 1
    Θέρμανση: Ατομικό αέριο
    Ενεργειακή Κλάση: Δ
    Έτος Κατασκευής: 1967
    Έτος Ανακαίνισης: 2016
    Πόρτα Ασφαλείας
    Βεράντες
    Κλιματισμός
    Πρόσοψης
    Ενδοδαπέδια Θέρμανση
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Prime