Υπολογιστής δανείου
 • 510000.0 €
 • 4.60%
 • Μηνιαία δόση
  583€
  Σε συνεργασία με
  Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

  Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

  Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

  Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

  * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
  Δημήτρης Παπαποστόλου
  Δημήτρης
  Παπαποστόλου

  Στοιχεία Διεύθυνσης:
  Ναυαρίνου 28 551 31

  Καλαμαριά-Καραμπουρνάκι, Θεσσαλονίκη

  Τηλέφωνο: 2310 455 111

  Email: info@bee-prime.gr Συνεργάτης της Bee real estate από το 2019

  Γνωρίστε περισσότερα

  Bee Prime
  Επικοινωνία
 • Μονοκατοικία 320 τ.μ.
  Συνοικισμός Νόμου 751 (Πανόραμα)
  • 320 τ.μ.
  • Δωμάτια 3
  • Μπάνια 2
  • ΙΣ
  680000 2125/τ.μ.
  Κωδ. Ακινήτου: 321163-6

  Πωλείται από την Bee real estate ευμεγέθης βίλα στο Πανόραμα, στον Ν.751 πολύ κοντά στον κεντρικό δρόμο, στο ύψος της κλινικής του Αγίου Λουκά . Πρόκειται για μονοκατοικία 320 τ.μ. σε οικόπεδο 1000 τ.μ. που αυτόματα την καθιστά μοναδική, καθώς μόνο η αγορά του οικοπέδου και η άδεια οικοδομής βρίσκονται σε εξαιρετικά υψηλές τιμές. Η κατοικία αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. * Στο ισόγειο, με άμεση πρόσβαση από την κεντρική είσοδο και τον κήπο, βρίσκεται το μεγάλο σαλόνι, η τραπεζαρία, το καθιστικό με το τζάκι, η ξεχωριστή κουζίνα, 1 δωμάτιο και το WC. * Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκονται 2 μεγάλα υπνοδωμάτια με ατομικές βεράντες. * Ένα λουτρό. * Η μεγάλη master bedroom που διαθέτει ένα διάδρομο με ντουλάπες, ατομικό λουτρό με μπανιέρα τζακούζι και ατομική βεράντα για απομόνωση και χαλάρωση. * Ένα βοηθητικό δωμάτιο. Ενεργειακή κλάση Ε Η υπόδειξη της κατοικίας γίνεται μόνο αν υπάρχει πραγματικό και σοβαρό ενδιαφέρον και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται. * Επιπλέον στην κατοικία υπάρχει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ισόγειο (λόγω κλίσης εδάφους διότι ονομαστικά είναι υπόγειο) διαμέρισμα περίπου 60 τ.μ. που αναπτύσσεται στους εξής χώρους: *Σαλοκουζίνα *Υπνοδωμάτιο *Λουτρό Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο αριθμός φορολογικού μητρώου, σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.

  Μονοκατοικία
  Επίπεδα: 2
  Θέρμανση: Ατομικό αέριο
  Ενεργειακή Κλάση: Ε
  Έτος Κατασκευής: 1991
  Αποθήκη
  Πόρτα Ασφαλείας
  Συναγερμός
  Κήπος
  Χώρος Στάθμευσης
  Βεράντες
  Κλιματισμός
  Τζάκι
  Διαμπερές
  Πρόσοψης
  Εσωτερική Σκάλα
  Επιτ/νται Κατοικίδια
  Συνεργαζόμενο Γραφείο:
  Bee Prime