Υπολογιστής δανείου
  • 585000.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Άγγελος Γεωργιάδης
    Άγγελος
    Γεωργιάδης

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Μητροπόλεως 20 546 24

    Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 26 00 03

    Email: info@bee-spot.gr Ονομάζομαι Άγγελος Γεωργιάδης και, ύστερα από ενασχόληση στους κλάδους της παραγωγής και των υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα, το 2013 εντάχθηκα στην οικογένεια της Bee real estate, μίας εταιρίας με όραμα για τις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες. Δραστηριοποιούμαι ως κτηματομεσιτικός σύμβουλος στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, έχοντας στο ενεργητικό μου σημαντικό αριθμό συμβολαίων αγοραπωλησιών ...

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Spot
    Επικοινωνία
  • Μονοκατοικία 180 τ.μ.
    Σιθωνία (Χαλκιδική)
    • 180 τ.μ.
    • Δωμάτια 3
    • Μπάνια 2
    • ΙΣ
    • WC 1
    780000 4333/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231001039-622

    Πωλείται στη Σιθωνία της Χαλκιδικής διώροφη μονοκατοικία σε παραθαλάσσιο αγροτεμάχιο.

    Το ακίνητο βρίσκεται στην Ακτή Σαλονικιού, μία περιοχή που χαρακτηρίζεται από καθαρή θάλασσα και ήπια τουριστική ανάπτυξη. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν γραφικά χωριά και οι φημισμένες παραλίες της Σιθωνίας. Η απόσταση από τη Θεσσαλονίκη είναι 98 χλμ, και η πρόσβαση μέσω Πολυγύρου αποφεύγει τη συμφόρηση που παρατηρείται συχνά σε άλλες περιοχές.

    Το αγροτεμάχιο έχει εμβαδόν 5.500 τ.μ. και εφάπτεται με τον παραλιακό επαρχιακό δρόμο. Εκτείνεται σε αμφιθεατρική πλαγιά και είναι κατάφυτο με δένδρα.

    Η κύρια οικία βρίσκεται σε ψηλό σημείο της πλαγιάς και διαθέτει μεγάλες αυλές, κήπο, αποθήκες και θέσεις στάθμευσης. Αποτελείται από δύο επίπεδα. Στο ισόγειο έχουμε το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα και ένα μπάνιο. Όλοι οι χώροι είναι άνετοι, με μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν ευχάριστη θέα από κάθε σημείο. Ανεβαίνοντας την ξύλινη σκάλα στον επάνω όροφο συναντούμε τρία δωμάτια, εκ των οποίων το ένα με δικό του μπάνιο, και ένα μικρό WC. Τέλος, μία μεγάλη βεράντα που μας χαρίζει υπέροχη θέα στον κόλπο του Αγίου Όρους.

    Σε χαμηλότερο επίπεδο του κτήματος υπάρχουν ακόμη τρεις μικρές οικίες, ιδανικές για να φιλοξενούν τους επισκέπτες των ιδιοκτητών ή για τουριστική εκμετάλλευση. Η καθεμία έχει αυλή και αποτελείται από έναν εναίο χώρο σε μορφή στούντιο, με κουζίνα και μπανιο.

    Υπάρχουν όλες οι απαραίτητες υποδομές, όπως τζάκι, ηλιακός θερμοσίφωνας, κλιματιστικά, κεντρική θέρμανση πετρελαίου και ντεπόζιτο νερού με πιεστικό.

    Από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του ακινήτου είναι το γεγονός ότι προσφέρει άνεση και ιδιωτικότητα στους ενοίκους του λόγω της μεγάλης ιδιωτικής έκτασης και απόστασης από γειτονικά σπίτια.

    Πρόκειται για ένα σπάνιο ακίνητο με πολλές δυνατότητες σε μία από τις πιο προνομιούχες περιοχές της Χαλκιδικής.

    Μονοκατοικία
    Επίπεδα: 2
    Θέρμανση: Αυτόνομη πετρέλαιο
    Ενεργειακή Κλάση: Ζ
    Έτος Κατασκευής: 1978
    Έτος Ανακαίνισης: 2022
    Επιπλωμένο
    Αποθήκη
    Πόρτα Ασφαλείας
    Κήπος
    Ηλιακός Θερμ/νας
    Χώρος Στάθμευσης
    Βεράντες
    Κλιματισμός
    Τζάκι
    Διαμπερές
    Πρόσοψης
    Εσωτερική Σκάλα
    Επιτ/νται Κατοικίδια
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Spot