Υπολογιστής δανείου
 • 86250.0 €
 • 4.60%
 • Μηνιαία δόση
  583€
  Σε συνεργασία με
  Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

  Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

  Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

  Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

  * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
  Θεόδωρος Θεοδοσίου
  Θεόδωρος
  Θεοδοσίου

  Στοιχεία Διεύθυνσης:
  Μητροπόλεως 20 546 24

  Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη

  Τηλέφωνο: 2310 26 00 03

  Email: info@bee-spot.gr

  Γνωρίστε περισσότερα

  Bee Spot
  Επικοινωνία
 • Διαμέρισμα 60 τ.μ.
  Καλλικράτεια (Χαλκιδική)
  • 60 τ.μ.
  • Δωμάτια 2
  • Μπάνια 1
  • 3ος
  • WC 0
  115000 1916/τ.μ.
  Κωδ. Ακινήτου: 231001050-815

  Στην τουριστική διάσημη Καλλικράτεια ,σε σημείο που απέχει 3 λεπτά με τα ποδια απο την θαλασσα, πωλείται ενα πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα ,με ολη την επίπλωση ,έτοιμο για να στεγάσει εσάς και την οικογένεια σας για αξέχαστες διακοπές. Αποτελείται απο 2 κρεβατοκάμαρες σαλόνι κουζίνα μπάνιο αποθήκη ,και θεα πανοραμική και στην θαλασσσα .Είναι  επενδυτικού χαρακτήρα ακίνητο με μεγάλη τουριστική  ζήτηση.

   Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί με βάση δεδομένα και πληροφορίες που παρέχονται από τον εντολέα ή τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Η θέση και το σημάδι στον χάρτη είναι ενδεικτικά. Κατά την επίδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Για οποιαδήποτε από τις ανάγκες σας σε ακίνητα, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.

  Διαμέρισμα
  Επίπεδα: 1
  Θέρμανση: Κλιματισμός
  Ενεργειακή Κλάση: Ε
  Έτος Κατασκευής: 1975
  Έτος Ανακαίνισης: 2020
  Επιπλωμένο
  Αποθήκη
  Πόρτα Ασφαλείας
  Συναγερμός
  Βεράντες
  Κλιματισμός
  Διαμπερές
  Επενδυτικό
  Πρόσοψης
  Ψευδοροφή
  Εσωτερική Σκάλα
  Επιτ/νται Κατοικίδια
  Συνεργαζόμενο Γραφείο:
  Bee Spot