Υπολογιστής δανείου
  • 61500.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Κλεοπάτρα Τυροβούζη
    Κλεοπάτρα
    Τυροβούζη

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Ίωνος Δραγούμη (με Πάικου γωνία) 35 546 25

    Κέντρο, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 222 905

    Email: info@bee-executive.gr Γεννήθηκα το 1986 στη Θεσσαλονίκη, στην πόλη όπου ζω έως σήμερα. Η ακαδημαϊκή και επαγγελματική μου δραστηριότητα έλαβε χώρα, ως επί το πλείστον, στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της βόρειας Ελλάδας. Στο χώρο των κτηματομεσιτικών εντάχθηκα για πρώτη φορά το 2010 και από το 2020 είμαι συνεργάτις της Bee Real Estate. Οι σπουδές μου με βοηθούν στη διαχείριση των διαπροσωπικών μου σχέσεων, ενώ...

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Executive
    Επικοινωνία
  • Γκαρσονιέρα 40 τ.μ.
    Σωζόπολη (Καλλικράτεια)
    • 40 τ.μ.
    • Δωμάτια 1
    • Μπάνια 1
    • ΙΣ
    • WC 0
    82000 2050/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231101015-63

    Διατίθεται προς πώληση υπό κατασκευή γκαρσονιέρα 39,37 τ.μ. μικτών/39,37 τ.μ. καθαρών σε σύμπλεγμα τριών συγκροτημάτων με πισίνα στην Σωζόπολη Χαλκιδικής. 

    Είναι 2η από θάλασσα, (100 τ.μ. περίπου από την θάλασσα), απέχει 26 λεπτά από τον Αερολιμένα Θεσσαλονίκης Μακεδονία και 45 λεπτά από το Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

    Είναι γωνιακή και ισόγεια, αποτελείται από σαλοκουζίνα, μπάνιο και ένα δωμάτιο με πρόσωπο στον αύλειο χώρο και την πισίνα των συγκροτημάτων, ενώ διαθέτει a/c για την ψύξη και την θέρμανση. 

    Ιδανική επιλογή για παραθερισμό, διήμερες αποδράσεις αναψυχής καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους αλλά και μόνιμη κατοικία εξαιτίας της γεωγραφικής θέσεις της περιοχής.

    Κάτοψη: Α3  

    Η αναγραφόμενη τιμή πώλησης αφορά τα καθαρά τετραγωνικά μέτρα.

    Χρόνος παράδοσης: Σεπτέμβριος 2024

    Τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης/εντολέας.

    Το στίγμα στον χάρτη είναι ενδεικτικό.

    Για την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται Α.Δ.Τ. ή Α.Φ.Μ.

    Available for sale under construction studio apartment 39.37 sq.m. gross/39.37 sq.m. net in a complex of three complexes with a pool in Sozopoli, Halkidiki.

    It is 2nd from the sea, (about 100 sq.m. from the sea), it is 26 minutes from Thessaloniki Macedonia Airport and 45 minutes from the Center of Thessaloniki.

    It is on the grond floor, consists of a living room, a bathroom and a room facing the courtyard and the pool of the complexes, while it has a/c for cooling and heating.

    An ideal choice for vacations, two-day recreational escapes throughout the year, but also permanent residence due to the geographical location of the area.

    Floor plan: A3   

     

    The listed sale price is for the net square metres.

    Delivery time: September 2024

    The property features have been listed based on the information provided by the owner/principal.

    The mark on the map is indicative.

    In order to indicate the property, a VAT number is required or Tax Code.

     

    Γκαρσονιέρα
    Επίπεδα: 1
    Θέρμανση: Κλιματισμός
    Ενεργειακή Κλάση: Εξαιρείται
    Έτος Κατασκευής: 2024
    Κήπος
    Κλιματισμός
    Πισίνα
    Πρόσοψης
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Executive