Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.
Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.
Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.
Στοιχεία Διεύθυνσης:
Δωδεκανήσου 21 546 26
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 260 003
Email: info@bee-spot.gr Oνομάζομαι Ρουμελιώτης Αλέξανδρος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη όπου και σπούδασα Digital Marketing. Υπό την σκέπη του αρτιότερα δομημένου δικτύου κτηματομεσιτικών υπηρεσιών της Bee Real Estate, εκπαιδευμένος και εξειδικευμένος παρέχω τις υπηρεσίες μου ως Σύμβουλος Ακινήτων στο γραφείο Βee Spot, εξυπηρετώντας την πόλη της Θεσσαλονίκης. Με όρεξη, χαμόγελο και υπευθυνότητα είμαι εκείνος πο...
Πωλείται γωνιακή γκαρσονιέρα 50 τ.μ. μικτής και 42,3 τ.μ. καθαρής επιφάνειας, στο ημιυπόγειο καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας.
Πρόκειται για φωτεινό διαμέρισμα, καθώς όλα τα δωμάτια διαθέτουν παράθυρα στο ύψος του ισογείου.
Η διαρρύθμιση περιλαμβάνει άνετο σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο, ενώ διαθέτει και χώρο μπαλκονιού, προσφέροντας επιπλέον άνεση και λειτουργικότητα.
- 1 Σαλόνι
- 1 Κουζίνα
- 1 Υπνοδωμάτιο
- 1 Μπάνιο
- 1 Μπαλκόνι
Το ακίνητο χρήζει ολικής ανακαίνισης, αλλά παρουσιάζει σημαντικές δυνατότητες αναβάθμισης σε μια σύγχρονη και ιδιαίτερα αξιόλογη γκαρσονιέρα.
Επιπλέον, στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ήδη πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα, το οποίο αναδεικνύει τις προοπτικές του χώρου.
Η θέρμανση πραγματοποιείται με φυσικό αέριο, προσφέροντας οικονομική και αποδοτική λειτουργία.
Μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για επένδυση ή ιδιοκατοίκηση μετά την ανακαίνιση.
Αξίζει επισκέψεως!
Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη, είμαστε στη διάθεση σας!
Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για την υπόδειξη και για τη γνωστοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τα ακίνητα χαρτοφυλακίου μας είναι απαραίτητη η υπογραφή ειδικού εντύπου υπόδειξης ακινήτου, η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Φ.Μ. σας.
Αλέξανδρος Ρουμελιώτης