Μονοκατοικία Βάρη (Βάρη- Βάρκιζα) 490000 2000/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 10131001-1 Αποθήκευση

Στη Βάρη και συγκεκριμένα στην πολεοδομική ενότητα Κόρμπι, πωλείται ημιτελής μεζονέτα , εμβαδού 245 μ2. Η μεζονέτα αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα. Διαθέτει τρία (3) υπνοδωμάτια master, W.C., εσωτερικό ανελκυστήρα, αυτόνομη θέρμανση και μια θέση parking ανοικτή. Το οικόπεδο που αντιστοιχεί στη μεζονέτα είναι 250 μ2. Η τιμή πώλησης στη συγκεκριμένη φάση κατασκευής είναι 490.000€.

Υπολογιστής δανείου
Τιμή αγοράς €
Ποσό δανείου €
367500.0 €
Προτεινόμενο διαθέσιμο κεφάλαιο (25%)
Χρόνια αποπληρωμής
Επιτόκιο
4.0%
Μηνιαία δόση
583€
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Γιώργος Λογοθέτης
Bee Riviera Project

Στοιχεία Διεύθυνσης: Ηφαίστου 24 166 72

Βάρη, Αττική

Τηλέφωνο: 210 9653880

Email: info@bee-rivieraproject.gr

Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία