Μεζονέτα Εξοχή (Χορτιάτης) 135000 511/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 231071017-1162 Αποθήκευση

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΟΧΗ ΧΟΡΤΙΑΤΗ, μέσα στο χωριό, εξαιρετική μεζονέτα 4ων επιπέδων 264ων τ. μέτρων, σε ημιτελή κατάσταση..

Με καταπράσινη θέα στο απέραντο τοπίο της εξοχής, απ ολα τα δωμάτια, αποθηκευτικούς χώρους και λειτουργική διαρρύθμιση, η κατοικία αποτελεί ιδανική λύση για πολυμελή οικογένεια η οποία αναζητά την ηρεμία μόλις 15 λεπτά απο τη πόλη μας.

Το ακίνητο αναπτύσσεται σε 4 επίπεδα.

Το 60 τ.μέτρων υπόγειο, καθαρά αποθηκευτικός χώρος, Το ανώγειο των 68 τ.μέτρων, αποτελεί ιδανικό χώρο καθιστικού, ημιξεχωριστής κουζίνας και wc. Όλα τα εξωτερικά κουφώματα "βλέπουν", σε πληθωρικά τετραγωνισμένα μπαλκόνια

Το 2ο επίπεδο των 68 τ. μέτρων φιλοξενεί τα 3 ευμεγέθη υπνοδωμάτια, όλα με μπαλκόνια με θέα, και το λουτρό. Η 68 τ. μέτρων σοφίτα, αποτελεί αυτόνομο υπνοδωμάτιο Η κατοικία ως προς την εξωτερική της όψη είναι ολοκληρωμένη, διαθέτει κάγκελα βαμμένα στους εξώστες, πλακάκια στα μπαλκόνια, εξωτερικά κουφώματα, πόρτα ασφαλείας, κεραμοσκεπή.

Το εσωτερικό της διαθέτει τοιχοποιίες και σπατουλαρισμένους τοίχους.

Όλο το κτίριο κατασκευάστηκε το 2001.

Αξίζει επίσκεψης!

Υπολογιστής δανείου
Τιμή αγοράς €
Ποσό δανείου €
101250.0 €
Προτεινόμενο διαθέσιμο κεφάλαιο (25%)
Χρόνια αποπληρωμής
Επιτόκιο
4.0%
Μηνιαία δόση
583€
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Σίσσυ Τσάλη
Σίσσυ Τσάλη Bee One

Στοιχεία Διεύθυνσης: Καρακάση 52 54644

Ανατολική, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 98 98 70

Email: info@bee-one.gr

Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία