Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.
Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.
Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.
Στοιχεία Διεύθυνσης:
Ναυαρίνου 28 55131
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr
Πωλείται διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε πολυώροφη οικοδομή, στο κέντρο της πόλης, δίπλα στην οδό Ιασονίδου, πολύ κοντά στην Καμάρα. Η τοποθεσία προσφέρει άμεση πρόσβαση σε αγορά, μέσα μεταφοράς, σχολεία και υπηρεσίες, καθιστώντας το σημείο εξαιρετικά πρακτικό για καθημερινή διαβίωση ή και επένδυση.
Το διαμέρισμα είναι προσόψεως, έχει καθαρό εμβαδόν 44,46τμ και αποτελείται από ενιαίο καθιστικό με κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και μπάνιο.
Έχει ανακαινιστεί μερικώς το 2009 με νέα κουζίνα και μπάνιο, εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου διπλής υάλωσης, νέα εσωτερικά κουφώματα και θωρακισμένη πόρτα.
Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πρόταση τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επενδυτική αξιοποίηση, με πολύ εύκολη πρόσβαση σε όλους τους βασικούς οδικούς άξονες της Θεσσαλονίκης.
Σημείωση: Η πώληση του ακινήτου πραγματοποιείται μέσω υποβολής έγγραφων κλειστών προσφορών. Η τελική τιμή πώλησης θα καθοριστεί βάσει της παραπάνω διαδικασίας. Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν έως την 22/5/2026.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μας για υπόδειξη του ακινήτου και περαιτέρω πληροφορίες.
Στέλιος Κλαδάκης