Μεζονέτα Πλαγιάρι (Μίκρα) 130.000 € 650 €/τ.μ.

Κωδικός: 239201000-35 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ το ακίνητο που επιθυμείτε με την εγγύηση ποιότητας και ελέγχου της sivris Real Estate. Είμαστε κατασκευαστές και γνωρίζουμε τα ακίνητα καλύτερα από τον καθένα sivris Real Estate για όσους μας γνωρίζουν σημαίνει σχέση εμπιστοσύνης.

Περιγραφή ακινήτου: Πωλείται αυτόνομη μεζονέτα 3 επιπέδων, ισόγειο, 1ος και 2ος, λίγο έξω από το Πλαγιάρι, σε ανοιχτωσιά και θέα μέχρι τη θάλασσα, 200 τ.μ. με 1500 τ.μ. περιφραγμένο κήπο, του 2006, με άνεση χώρων, πολύ φωτεινή, 4 υπνοδωμάτια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια (το ένα με ντουζιέρα και το άλλο με μπανιέρα), 1 WC, δύο σαλοκουζίνες (στο ισόγειο και τον 1ο όροφο), ενεργειακό τζάκι, με πολύ μεγάλα μπαλκόνια και στην εμπρόσθια αλλά και την πίσω πλευρά του ακινήτου. Το ισόγειο μπορεί να λειτουργήσει και ως αυτόνομο διαμέρισμα αφού διαθέτει δική του κουζίνα και μπάνιο ενώ έχει προβλεφθεί χώρος για μελλοντική τοποθέτηση ασανσέρ. Η θέρμανση αυτόνομη με ατομικό λέβητα πετρελαίου ενώ υπάρχει και προεγκατάσταση για συναγερμό. ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!

ΣΙΒΡΗΣ . Τα ακίνητα είναι Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ εδώ και τρις γενεές

Τα ακίνητα που προωθούμε ελέγχονται και αξιολογούνται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία από το τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας . Αναζητώντας την καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες για να προωθήσουν με ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και επιτυχημένα το ακίνητό σας.

Μη χάνετε πραγματικές ευκαιρίες για οικόπεδα και αγροτεμάχια που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα.

Σιβρή Kατερίνα


Ανθέων 110, 57019
Ν. Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού
Τηλέφωνο: 23920 21 441
Email: info@bee-sivris.gr


Ονομάζομαι Κατερίνα Σιβρή γεννήθηκα και κατοικώ στην Θεσσαλονίκη και είμαι οικογενειακό μέλος του επιχειρηματικού ομίλου ΣΙΒΡΗΣ με συνεχή δραστηριότητα στις κατασκευές αστικών ακινήτων εδώ και 40 χρόνια ( από το 1975) και από το 2013 στον χώρο του real estate με υψηλή ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά