Μεζονέτα Ποσείδι (Κασσάνδρα) 290000 2416/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 231101102-2 Αποθήκευση
Πωλείται, αυτονομη μεζονέτα 2 επιπέδων 120 τ.μ., εντός συγκροτήματος στο λόφο του Ποσιδείου, στην Κασσάνδρα . Με μοναδική θέα στο θερμαικό κόλπο και τον Όλυμπο, η κατοικία διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Η μεζονέτα είναι διαμπερής, πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές. Διαθέτει βεράντες, τζάκι, τέντες σίτες, συνθετικά κουφώματα, συναγερμό, αυτόνομη θέρμανση με λέβητα πετρελαίου και αποθήκη. Στην κατοικία ανήκουν 2 αυτόνομες θέσεις στάθμευσης, ενώ μοιράζεται την πισίνα με άλλες 5 κατοικίες.
Υπολογιστής δανείου
Τιμή αγοράς €
Ποσό δανείου €
217500.0 €
Προτεινόμενο διαθέσιμο κεφάλαιο (25%)
Χρόνια αποπληρωμής
Επιτόκιο
4.0%
Μηνιαία δόση
583€
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Απόστολος Φολίνας
Απόστολος Φολίνας Bee Executive

Στοιχεία Διεύθυνσης: Βασιλέως Ηρακλείου 23 54624

Κέντρο, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 222 905

Email: info@bee-executive.gr

Γεννήθηκα στη Λάρισσα το 1974, αλλά έχω μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Είμαι παντρεμένος και έχω 2 παιδιά. Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc in Finance από το Lancaster University, UK. Η δεκαοκταετής εμπειρία μου στον χρηματοοικονομικό τομέα περιλαμβάνει τη διαχείριση επενδυτικ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία