Διαμέρισμα Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο (Κέντρο Αθήνας) 65.000 € 1.354 €/τ.μ.

Κωδικός: 210021032-28 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται από το γραφείο μας διαμέρισμα ισογείου 48τμ στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Κατασκευάστηκε το 1965 και χρήζει ανακαίνισης. Διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Με κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου.

Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, κοντά στον μελλοντικό σταθμό μετρό της γραμμής 4 Αλεξάνδρας.

Υπολογιστής δανείου


65000Μηνιαία δόση:
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.


Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Υπολογίστε το επιτόκιο και τη δόση του δανείου σας


* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
1032 Bee Gate


Εμμανουήλ Μπενάκη 8, 10564
Αθήνα-Κέντρο, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 220 32 32
Email: info@bee-gate.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά