Μεζονέτα Βύρωνας (Καβάλα) 250.000 € 2.688 €/τ.μ.

Κωδικός: 351002-46 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

,Μεζονέτα (Γ2) 3ου-4ου ορόφου, Διατίθεται από την, BEE PROJECT σε τετραώροφη οικοδομή, νεόδμητη, πολυτελούς κατασκευής, 93,26 τ. μ καθαρά, 121,66 τ. μ μικτά, διαθέτει επιπλέον 55,24 τ. μ ημιυπαίθριων χώρων τακτοποιημένων με τον ν.3843, τρία υπνοδωμάτια , σαλόνι open plan, κουζίνα κλειστή ή ανοικτή, καθιστικό, λουτρό, wc, αποθήκη, μεγάλες βεράντες με θέα, διαθέτει αποθήκη στο υπόγειο και χρήση θέσης στάθμευσης στην πυλωτή. Μεταξύ άλλων η μεζονέτα διαθέτει, ενδοδαπέδια θέρμανση με αυτονομία σε κάθε όροφο, ψηφιακούς θερμοστάτες, κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες, θωρακισμένη πόρτα, τζάκι, είδη υγιεινής Ideal Standard, έπιπλα στα λουτρά, πόρτες ξύλινες με σχέδιο, ηλεκτρικούς διακόπτες LEGRAND, ηλεκτρικές γραμμές για τηλέφωνο και κλιματιστικό σε κάθε δωμάτιο, ηλεκτρικά ρολά και εγκατάσταση για ηλεκτρικές τέντες, συσκευή Boiler και γραμμή για ηλιακό στο δώμα, γρανιτικά πλακίδια, εντοιχισμένη ντουλάπα, γραμμή φυσικού αερίου. Ή μεζονέτα δύναται να αυτονομηθεί από το σύστημα θέρμανσης της οικοδομής και να θερμανθεί με ατομική αντλία θερμότητας.


Υπολογιστής δανείου


250000Μηνιαία δόση:
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.


Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Υπολογίστε το επιτόκιο και τη δόση του δανείου σας


* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Ματαπάς Μιχάλης


Φιλελλήνων 2, 65403
Κέντρο, Καβάλα
Τηλέφωνο: 2511104227
Email: info@bee-project.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά