Διαμέρισμα Κέντρο (Βόλος) 450 € 4 €/τ.μ.

Κωδικός: 261002-686 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Διατίθεται προς ενοικίαση αποκλειστικά στην Bee Iolkos όμορφο και μερικώς ανακαινισμένο διαμέρισμα 2ου ορόφου (φαίνεται σαν 3ος λόγω ημιωρόφου που μεσολαβεί) στο κέντρο της πόλης κοντά στην Νομαρχία.
Πρόκειται για διαμπερές και ηλιόλουστο διαμέρισμα 125 τ.μ. με κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, κουφώματα αλουμινίου (κάποια μονής και κάποια διπλής υάλωσης), με παρκέ και μάρμαρο στο δάπεδο, φρεσκοβαμμένο και περιποιημένο γιατί προέρχεται από ιδιοκατοίκηση. Διαθέτει άνετους χώρους, μεγάλο χολ εισόδου, 3 υ/δ με ντουλάπες εντοιχισμένες), σαλονοτραπεζαρία ενιαία,κουζίνα χωριστή,μπάνιο,wc, μπαλκόνια στην πρόσοψη και στον ακάλυπτο (το πίσω διαθέτει μάλιστα και τέντα). Τα κατοικίδια δεν είναι δεκτά.Υποδείξεις κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο μας.

Λαΐνα Νάνσυ


Μαγνήτων 14, 38333
Βόλος
Τηλέφωνο: 24210 78205
Email: info@bee-iolkos.gr


Oνομάζομαι Νάνσυ Λαΐνα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Αγχίαλο Βόλου, σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής και Εκπαιδευτικός Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αθηνών και κατοικώ στο Βόλο. Από τον Μάιο του 2016, υπό την σκέπη του ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά