Διαμέρισμα Κάτω Τούμπα (Τούμπα) 450 € 5 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071033-391 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανατολικά του ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥΜΠΑΣ (περιοχή οδών ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ και ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ), ανακαινισμένο γωνιακό διαμπερές, φωτεινότατο διαμέρισμα προσόψεως και υψηλού 2ου ορόφου (σαν 3 ος λόγω ανωγείου), σε ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και 83 τμ.

Ένα υπέροχο διαμέρισμα σε ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, μπροστά σε πάρκο και παιδική χαρά, με μεγάλη ανοιχτωσιά κι ωραία θέα. με Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό και που αποτελείται από:
- Άνετο σαλόνι με πρόσβαση σε μεγάλο μπαλκόνι προσόψεως
- Δυο μεγάλα δωμάτια, το ένα προσόψεως και το άλλο οπίσθιο, με έξοδο επίσης σε μπαλκόνι.
- Ανεξάρτητη πολύ μεγάλη κουζίνα με ωραίο έπιπλο, θέση πλυντηρίου κι έξοδο σε χρηστικό μπαλκόνι με μεταλλική αποθήκη.
- Άνετο λουτρό με μπανιέρα.
- Χρηστικό μεγάλο χωλ εισόδου.

Ένα λειτουργικότατο διαμπερές ακίνητο που έχει τις προδιαγραφές μιας μοναδικής κατοικίας με ξεχωριστή θέση και σε κοντινή απόσταση από τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τους χώρους αναψυχής και τα πάρκα γύρω από την περιοχή του Γηπέδου Τούμπας.

Θωρακισμένη είσοδος ασφαλείας, γερμανικά συνθετικά ενεργειακά εξωτερικά κουφώματα 2πλής υάλωσης, θέρμανση ατομική φυσικού αερίου με λέβητα, τέντες και στα 2 μεγάλα μπαλκόνια και περιοχή με εύκολο σχετικά πάρκινγκ, ολοκληρώνουν την εικόνα ενός εξαιρετικού ακινήτου προς εκμίσθωση.

Σε καλοσυντηρημένη, ασφαλή οικογενειακή οικοδομή του 1978 με ανελκυστήρα, βρίσκεται ανάμεσα στις οδούς Βοσπόρου και Μικράς Ασίας, έχει θέα σε πάρκο, παιδική χαρά, γηπεδάκια και καταπράσινη ανοιχτωσία, σε περιοχή με πολύ καλή τοπική αγορά και παρεχόμενες υπηρεσίες, δίπλα σε σχολεία κάθε βαθμίδας, γυμναστήρια, κολυμβητήριο και πάρκα, και πολύ κοντά σε στάσεις ΟΑΣΘ για εύκολη πρόσβαση προς το κέντρο και την Πανεπιστημιούπολη.

Σε άκρως δελεαστική κι ανταγωνιστική τιμή μίσθωσης, είναι ένα απόλυτα αξιόλογο ακίνητο, ιδανικό τόσο για ιδιοκατοίκηση οικογενειών, όσο και για πρόταση καλού και άνετου φοιτητικού ακινήτου.

1033 BeeOne


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά