Βιοτεχνικός Χώρος Ταγαράδες (Θέρμη) 2.600.000 € 413 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071033-386 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ συνολικής επιφάνειας 6.300 τμ σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση, στην περιοχή του Ν. ΡΥΣΙΟΥ - ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ και σε οικόπεδο 10.500τμ.

Ένα εξαιρετικό ακίνητο μεγάλης προβολής και εύκολης προσβασιμότητας δίπλα σε οδικό κόμβο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής, που αποτελείται από 2 επίπεδα των 3.000 τμ το καθένα και δύο αντιδιαμετρικά ημιεπίπεδα διοικητικών χώρων, συνολικά 300 τμ.

Σε πλήρως περιφραγμένο οικόπεδο με υψηλή ασφάλεια (τοίχος - κάγκελα - συρματόπλεγμα) και ηλεκτροκίνητες πόρτες εισόδου με ιδιωτικό κόμβο, αναπτύσσεται σε :
- ΙΣΟΓΕΙΟ 3.ΟΟΟ τμ, με ύψος οροφής 6,5 μέτρα.
- Α' ΟΡΟΦΟ 3.000 τμ με ύψος οροφής 4,5 μέτρα.
- 2 ΗΜΙΕΠΙΠΕΔΑ 300 τμ διοικητικών υπηρεσιών.

Ο περιβάλλον χώρος 7.000 τμ περίπου είναι περιφραγμένος με πολλά δένδρα αλλά και πολύ μεγάλο χώρο στάθμευσης ο οποίος καλύπτεται με άσφαλτο και μπορεί άνετα να επεκταθεί, όπου μπορούν με άνεση να κινηθούν ακόμη και μεγάλα φορτηγά.

Υπάρχει κυκλοφοριακός κόμβος εισόδου – εξόδου στο εργοστάσιο με πολύ εύκολη τη πρόσβαση στην ΕΟ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών και στάση γραμμών ΟΑΣΘ .

Το κτίριο έχει κτιστεί με νόμιμη οικοδομική άδεια του 1989, η κατασκευή εσωτερικών - εξωτερικών χώρων ολοκληρώθηκε το 1998, και δεν έχει καμία απολύτως πολεοδομική παράβαση - εκκρεμότητα.

Στην παρουσίαση του ακινήτου, θα επισημάνουμε :
- Η κατασκευή είναι τέτοια ώστε να αντέχει μεγάλα φορτία στο πάτωμα, στους διαδρόμους και τις σκάλες.
- Υπάρχουν τέσσερα συμμετρικά κατασκευασμένα κλιμακοστάσια (2 εξωτερικά και 2 εσωτερικά) για να εξυπηρετείται η λειτουργία του κτιρίου
- 2 μεγάλοι ανελκυστήρες φορτίων.
- Σύστημα πυρόσβεσης με τις απαραίτητες πυροσβεστικές φωλιές, αντλίες και γεννήτριες πετρελαίου για την λειτουργία του
- Άριστο δίκτυο λειτουργίας του απαραίτητου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού
- Επαρκέστατος φυσικός φωτισμός από τα παράθυρα του κτιρίου
- Δίκτυο διανομής πόσιμου νερού προς όλους τους υποδοχείς, συνδεδεμένο με το δίκτυο ύδρευσης
- Δίκτυο συλλογής όμβριων και λυμάτων, με κατάληξη 2 σηπτικές δεξαμενές
- Τηλεφωνική σύνδεση σε όλους τους χώρους
- Χώρους υγιεινής σε κάθε επίπεδο
- Υποδομή χώρων εστίασης-κυλικείων-τραπεζαρίας
- Γραφεία διοίκησης, αποθήκες και βοηθητικοί χώροι
- Προσπέλαση κι εξυπηρέτηση ατόμων ΑΜΕΑ
- Η κατασκευή του κτιρίου έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να χρησιμοποιηθούν ελάχιστες κολώνες έτσι ώστε να δημιουργηθεί ο μέγιστος δυνατός ωφέλιμος χώρος εργασίας.
- Τόσο το ισόγειο όσο και ο όροφος μπορούν να χωριστούν σε μικρότερους χώρους ανάλογα με τις ανάγκες της μελλοντικής χρήσης.

Εξαιρετική πρόταση ΔΙΑΘΕΣΗΣ ακινήτου (ΠΩΛΗΣΗ ή ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ) , με εξαιρετικές δυνατότητες, μοναδική θέα από Χορτιάτη μέχρι Θερμαϊκό Κόλπο, εύκολη προσβασιμότητα, μεγάλη προβολή, άριστες εγκαταστάσεις και καταπράσινο περιβάλλον.

Είτε με την σημερινή του χρήση ως βιοτεχνικό κτίριο, είτε με αλλαγή χρήσης και προσανατολισμό χρήσεων εκπαιδευτηρίου, κέντρου αποκατάστασης, κέντρου ευγηρίας, στούντιο ΜΜΕ, κλπ ... αποτελεί μια απόλυτα value for money πρόταση σε ανταγωνιστική τιμή, στα ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
-----------------------------------------------------------
Πωλείται, επαγγελματική στέγη στη περιοχή -Θέρμη , 6300τ.μ., στο ισόγειο, σε 2 επίπεδα, με μπάνιο, με 5 WC, θέρμανση αυτόνομη πετρελαίου, πολυτελής κατασκευή, διαμπερές, με πόρτα ασφαλείας, Θέα σε Παραλία/Θάλασσα, θέα στο Βουνό, θέα σε πάρκο, σε ανοιχτωσιά, boiler, αποθήκη, διαθέτει κλιματισμό, με χώρο στάθμευσης, έχει κήπο, με Ασανσέρ, πρόσοψης, με εσωτερική σκάλα, με ανελκυστήρα φορτίων

1033 BeeOne


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά