Διαμέρισμα Μητρόπολη (Νίκαια) 35.000 € 593 €/τ.μ.

Κωδικός: 210021025-1081 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το γραφείο μας ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ διαμέρισμα Α' ορόφου με εμβαδόν Ε=59 τμ και έτος κατασκευής προ του 1955.

Αποτελείται από 1 Υ/Δ, από ένα μεγάλο καθιστικό, από ένα δεύτερο χώρο τραπεζαρίας, από μία κουζίνα , από ένα w.c. . Υπάρχει μπαλκόνι στην πρόσοψη του διαμερίσματος, ενώ στην πλάγια όψη υπάρχει μια μεγάλη βεράντα με πλυσταριό.

Επιπλέον, υπάρχει μία ταράτσα, στην οποία έχει γίνει μόνωση και έχει τοποθετηθεί και καινούριος ηλιακός θερμοσίφωνας. Εντός του διαμερίσματος υπάρχουν δύο κλιματιστικά, τα κουφώματα είναι ξύλινα, το δάπεδο είναι μωσαϊκό. Υπάρχει εντοιχισμένη ντουλάπα καθώς και αποθήκη.

Βρίσκεται σε ΚΕΝΤΡΙΚΟ σημείο της Νίκαιας, κοντά στην αγορά, στο Κρατικό Νοσοκομείο, σε σχολεία, σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.Υπολογιστής δανείου


35000Μηνιαία δόση:
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.


Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Υπολογίστε το επιτόκιο και τη δόση του δανείου σας


* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
1025 Bee Gate


Εμμανουήλ Μπενάκη 8, 10564
Αθήνα-Κέντρο, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 220 32 32
Email: info@bee-gate.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά