Γκαρσονιέρα Άγιος Δημήτριος (Κέντρο Θεσσαλονίκης) 320 € 5 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001044-602 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Κατ' αποκλειστικότητα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο Διαμέρισμα πρόσοψης, σε καλή κατάσταση πλησίον της Εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έτος κατασκευής 1965. Έχει εμβαδό 68τ.μ. μεικτά (63τ.μ. καθαρά) και βρίσκεται στον 2ο όροφο πολυώροφης οικοδομής χωρίς ασανσέρ.

Το Διαμέρισμα αποτελείται από:
- χολ (2,00x2,85m)
- σαλοτραπεζαρίας (2,90x6,55m)
- κουζίνα (3,25x3,00m)
- 1 υπνοδωμάτιο (2,75x4,00m)
- μπάνιο με ντουζιέρα (2,10x1,70m)και
- μπαλκόνι πλάτους 1m στην πρόσοψη

Διαθέτει θέρμανση με θερμοπομπούς. Δύναται η τοποθέτηση ατομικού αερίου. Επίσης, διαθέτει πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλή υάλωση, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, ξύλινο δάπεδο στη σαλοτραπεζαρία και στο υπνοδωμάτιο, μουσαμά στην κουζίνα και πλακάκι στο μπάνιο, καθώς και μεταλλική τέντα.

Η τοποθεσία είναι ιδανική, διότι βρίσκεται πολύ κοντά σε Super Market, Συγκοινωνίες, Δημόσιες Υπηρεσίες, λίγα μέτρα από την οδό Κασάνδρου και την Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.

Ο χώρος αξίζει επισκέψεως.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ακίνητο σε άριστη κατάσταση, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα ζευγάρι, ένα άτομο ή κάποιο φοιτητή που σπουδάζει στην πόλη ή στα ΤΕΙ της Σίνδου, σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία και σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, που προσφέρεται και ως επενδυτική πρόταση.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.

Bee Real Estate

Τζιαμπάζης Μιχάλης


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Ονομάζομαι ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΙΑΜΠΑΖΗΣ και είμαι σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, μέλος της Bee real estate. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1988 και είμαι διπλωματούχος ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Α.Π.Θ. (2010) με μεταπτυχιακές σπουδές στον ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Α.Π.Θ. ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά