Διαμέρισμα Καβούρι (Βουλιαγμένη) 998.400 € 7.800 €/τ.μ.

Κωδικός: 210031010-661 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΚΑΒΟΥΡΙ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ. Πωλείται πολυτελές διαμέρισμα 128 τ.μ., 1ου ορόφου, σε οικόπεδο 1.007 τ.μ., με 3 υπνοδωμάτια, σαλοτραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Διαθέτει βεράντα 21 τ.μ., αποθήκη, parking, εξωτερικό χώρο 22 τ.μ. και bbq στην ταράτσα (69 τ.μ.).
Το ακίνητο βρίσκεται σε μια μοναδική περιοχή κοντά στη θάλασσα και μόλις 3 λεπτά από το ξενοδοχείο ASTIR PALACE στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Η περιοχή θεωρείται ως μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής. Ακόμα, οριζόμενη ως "μεγαλύτερη Αθήνα", οι πλαγιές με τα φοινικόδεντρα και τις ειδυλλιακές παραλίες της κυριαρχούν σε ένα μοναδικό κομμάτι μεσογειακών ακτών - αστικές ακτές που γεμίζουν με χαλαρή κομψότητα, μια ιστορία τζετ σετ και μια αίσθηση να περάσετε ποιοτικό χρόνο σε ένα ελληνικό νησί. Η Αθηναϊκή Ριβιέρα προσφέρει πολλά αξιοθέατα, πολιτιστικούς χώρους, εμπορικές περιοχές και ευκαιρίες για ημερήσιες εκδρομές.

*ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Προσφέρουμε εξαιρετικά προγράμματα χρηματοδότησης για όλα τα ακίνητα χαρτοφυλακίου μας.

**Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Φ.Μ. σας.

Δήμας Νίκος


Μιχαλακοπούλου 4, 11528
Κέντρο, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 7257561
Email: info@bee-capital.gr


ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΣ Senior Real Estate Consultant ΑΙΑ Appraiser Mob. +30 697 4933013 *** Ο Νίκος έχει βραβευτεί 3 φορές για τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας. Είναι ένας απο τους πιό έμπειρους συμβούλους υπηρεσιών Real Estate της ελληνικής αγοράς. Προσεγγίζει τα ακίνητα ολιστικά, ως ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά