Διαμέρισμα Καλλίπολη (Καλλίπολη - Φρεατίδα) 400 € 6 €/τ.μ.

Κωδικός: 210021025-1065 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Ενοικιάζεται από το γραφείο μας διαμέρισμα 1ου ορόφου εμβαδού Ε=65 τμ με έτος κατασκευής το 1980 και έτος ανακαίνισης το 2018.

Αποτελείται από ένα ευρύχωρο, άνετο, λειτουργικό και φωτεινό υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα επενδυμένη εξωτερικά με καθρέφτες, με αποτέλεσμα να δίνει διαφορετική νότα στο χώρο και να τον μεγαλώνει.

Διαθέτει μία πολύ φωτεινή κουζίνα με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, στην οποία θα αλλαχθούν τα κουφώματα και θα αντικατασταθούν με σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου, αποτελείται από ένα μπάνιο - w.c. , από ένα μεγάλο χωλ , το οποίο δίνει βάθος και άποψη στο χώρο καθώς και από ένα μεγαλειώδες καθιστικό, γεμάτο αίγλη, αρμονία και φως!

Το δάπεδο έχει συνδυαστεί με μάρμαρο, πλακάκι και ξύλο. Η θέρμανση είναι κεντρική πετρελαίου, διατίθενται 2 air condition, τα κοινόχρηστα κυμαίνονται γύρω στα 20 € το μήνα, υπάρχει πόρτα ασφαλείας και τα κουφώματα είναι αλουμινίου. Επίσης, επιτρέπονται τα μικρά κατοικίδια.

Το διαμέρισμα είναι λειτουργικό και μπορεί να δημιουργηθεί και δεύτερος χώρος υπνοδωματίου. Υπάρχει μπαλκόνι με τέντες Ε=10 τμ και βεράντα στην πρόσοψη του διαμερίσματος Ε= 15 τμ.

Βρίσκεται σε ΚΕΝΤΡΙΚΟ σημείο της Καλλίπολης, σε ωραία γειτονιά, κοντά στην αγορά , σε σχολεία Νοσοκομεία, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
1025 Bee Gate


Εμμανουήλ Μπενάκη 8, 10564
Αθήνα-Κέντρο, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 220 32 32
Email: info@bee-gate.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά