Κτίριο Αργυρούπολη (Αθήνα - Νότια Προάστια) 15.000 € 12 €/τ.μ.

Κωδικός: 210031010-646 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ. Διατίθεται προς μίσθωση εξαιρετικό επαγγελματικό κτίριο, συνολικής επιφάνειας 1.227 τ.μ., πολύ μεγάλης προβολής. Αναπτύσσεται σε 4 υπέργεια επίπεδα (ισόγειο και 3 όροφοι) και 2 υπόγεια επίπεδα, ένα εκ των οποίων λειτουργεί ως χώρος κύριας χρήσης και το άλλο ως αποθήκη/χώρος parking. Το κτίριο είναι κατασκευής του 1990 και βρίσκεται σε εξαιρετική λειτουργική κατάσταση. Διαθέτει μεγάλη ράμπα καθόδου οχημάτων μέχρι το ΄Β υπόγειο και διαθέτει ανελκυστήρα ατόμων που εξυπηρετεί όλα τα επίπεδα. Είναι γωνιακό, εξαιρετικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, με εσωτερικό αίθριο, υπέροχες πρασιές και πρόσοψη μεγαλύτερη των 25μ επί της κεντρικής λεωφόρου. Έχει νότιο προσανατολισμό, με υπέροχη θέα προς τη θάλασσα. Προσφέρει εξαιρετική προσβασιμότητα από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ βρίσκεται δίπλα σε σταθμό του Μετρό.

*Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Φ.Μ. σας.

Δήμας Νίκος


Μιχαλακοπούλου 4, 11528
Κέντρο, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 7257561
Email: info@bee-capital.gr


ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΣ Senior Real Estate Consultant ΑΙΑ Appraiser Mob. +30 697 4933013 *** Ο Νίκος έχει βραβευτεί 3 φορές για τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας. Είναι ένας απο τους πιό έμπειρους συμβούλους υπηρεσιών Real Estate της ελληνικής αγοράς. Προσεγγίζει τα ακίνητα ολιστικά, ως ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά