Γκαρσονιέρα Όσιος Λουκάς (Πατήσια) 25.000 € 962 €/τ.μ.

Κωδικός: 210021025-1031 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη Bee Gate Real Estate υπόγεια γκαρσονιέρα εμβαδού Ε=26 τμ με έτος κατασκευής το 1973 και έτος ανακαίνισης το 2020.

Αποτελείται από ένα φωτεινό ενιαίο χώρο υπνοδωματίου και κουζίνας, από ένα πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο - w.c. και ένα χωλ.

Το διαμέρισμα διαθέτει δική του αυλή Ε= 5 τμ, της οποίας το δάπεδο έχει επενδυθεί με πλακάκια τύπου ξύλου και ο τοίχος είναι επενδεδυμένος με εύκαμπτο τεχνητό πέτρωμα (tepostone).

Έχει γίνει πλήρη ανακαίνιση στα ηλεκτρολογικά και στα υδραυλικά, έχουν τοποθετηθεί νέα θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου, έχει εγκατασταθεί νέος ηλεκτρολογικός πίνακας hager, στην κουζίνα ο πάγκος είναι από βακελίτη, τοποθετήθηκαν καινούρια ντουλάπια και δύο παράθυρα αλουμινίου ανοιγόμενα με ανάκλιση και σίτα. Τέλος, έχουν τοποθετηθεί πλακάκια γρανίτη επιφάνειας 60 X 60 .

Αυτό που κάνει ιδιαίτερο το διαμέρισμα είναι η θέα και η πρόσβαση στον τεράστιο μυρωδάτο κήπο με τις λεμονιές. Ένα χώρο ξεχωριστό, που σου επιτρέπει να βιώσεις έντονα και βαθιά συναισθήματα μεταφέροντάς σε, σε μια άλλη εποχή όπου κυριαρχεί το αίσθημα της ξεγνοιασιάς, της ασφάλειας, της γαλήνης, της θαλπωρής και της ελευθερίας.

Το διαμέρισμα θα είναι πλήρως ανακαινισμένο και ετοιμοπαράδοτο αρχές Δεκεμβρίου.

Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο των Κάτω Πατησίων απέχει μόλις 3 λεπτά από το σταθμό του Μετρό των Κάτω Πατησίων, από το ΚΤΕΛ Λιοσίων και τους σταθμούς λεωφορείων. Επίσης, είναι κοντά στην αγορά, σε σχολεία, Πανεπιστήμια και σε Νοσοκομεία.

1025 Bee Gate


Εμμανουήλ Μπενάκη 8, 10564
Αθήνα-Κέντρο, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 220 32 32
Email: info@bee-gate.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά