Κατάστημα Λευκός Πύργος (Κέντρο Θεσσαλονίκης) 3.500 € 44 €/τ.μ.

Κωδικός: 321035-480 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Ενοικιάζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ από την Bee real estate ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ισόγειο κατάστημα, στην πλατεία Φαναριωτών δίπλα στον παλιό κινηματογράφο Ηλύσια, ήπιου υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Δημητρίου Γούναρη με Μητροπόλεως δίπλα στον παλιό κινηματογράφο Ηλύσια, μπροστά στον πεζόδρομο με θέση που επιτρέπει την απρόσκοπτη προβολή του στον διερχόμενο από Τσιμισκή .
Το όμορό του πολυώροφο κατάστημα στο άμεσο μέλλον θα γίνει Super Market γνωστής- με μεγάλη επισκεψιμότητα- αλυσίδας, γεγονός που θα εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερη διέλευση πελατών και δημιουργία πανίσχυρου εμπορικού σημείου.
Το ισόγειο κατάστημα έχει εμβαδόν 80 τ.μ..
Στον υπόγειο βοηθητικό χώρο εμβαδού επίσης 80 τ.μ. έχει δύο WC σε πολύ καλή κατάσταση και αποθήκες επαγγελματικού ψυγείου.
Η πρόσοψή του είναι περίπου 3 μέτρα με πτυσσόμενες τζαμαρίες.
Τα δάπεδα είναι ξύλινα και πλακάκι στα ευαίσθητα σημεία .
Υπάρχει εγκατάσταση αεραγωγού και 4άρια ηλεκτρολογικά καλώδια .
Εμπορικότατο σημείο πολύ υψηλής προβολής με την άνεση που προσφέρει ο πεζόδρομος, η τιμή του μισθώματος ορίζεται στα 3000€.

Κυπραίου Ειρήνη


Καραολή Δημητρίου και Ναυαρίνου 28, 55131
Καλαμαριά-Καραμπουρνάκι, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310455111 / 2310455133
Email: info@bee-prime.gr


Η Ειρήνη Κυπραίου είναι Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας και Μάνατζερ της εταιρίας Bee real estate. Με αγάπη για το επάγγελμά της εργάζεται δυναμικά με στόχο οι Σύμβουλοι της Bee real estate να είναι η δυνατή ομάδα της ελληνικής αγοράς ακινήτων. Ειδικότερα οι Σύμβουλοι της ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά