Επαγ. Στέγη Άγιος Νικόλαος (Σιθωνία) 400.000 € 1.270 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001050-425 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται, επαγγελματική στέγη στη περιοχή -Σιθωνία , 310τ.μ., σε 3 επίπεδα, με 5 μπάνια, με 3 WC, θέρμανση αυτόνομη πετρελαίου, πολυτελής κατασκευή, διαμπερές, με πόρτα ασφαλείας, θέα στο Βουνό, θέα σε πάρκο, σε ανοιχτωσιά, με τζάκι, αποθήκη, επιπλωμένο, διαθέτει κλιματισμό, με χώρο στάθμευσης, έχει κήπο, έχει βεράντες, είναι γωνιακό, με ψευδοροφή, με εσωτερική σκάλα, επιτρέπονται κατοικίδια.
Πωλούνται 3 ανεξάρτητες μεζονέτες σε οικόπεδο 1800 τ.μ . Με αυτονομία η κάθε μια δικού της χώρου πέραν των κοινοχρήστων,Υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης και περαιτέρω εκμεταλλευσης του χώρου. (προσθήκη πισίνας π.χ)
Ιδανικά για τουριστική εκμεταλλευση με υψηλό μίσθωμά μια και είναι μεγάλα και άνετα κτήρια με αρκετά μέτρα αλλά και οι χώρους . Επίσης είναι πολύ κοντά στην θάλασσα αλλά και στους μαγευτικούς προορισμούς της Σιθωνίας,
Μια επένδυση με πολύ καλή προοπτική .
Υπάρχει ιστορικό με πελατολόγια υψηλών προδιαγραφών! Μιας και είναι σε λειτουργεί Ως τουριστικά καταλύματα.

Συνδυάζει την μόνιμη κατοικία με τουριστική εκμετάλλευση! Ένα πρακτικό ακίνητο !. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.

Θεοδοσίου Θεόδωρος


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά