Κτίριο Κέντρο (Τρίκαλα) 620.000 € 1.333 €/τ.μ.

Κωδικός: 2431011001-167 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ το κτήριο της πρώην «Εμπορικής Τράπεζας» στην καρδιά του παλιού εμπορικού κέντρου των Τρικάλων.
Το κτήριο διατίθεται προς ΠΩΛΗΣΗ ή ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ, ένα πανέμορφο διατηρητέο διώροφο κτήριο 688,33τμ με υπόγειο, επί των οδών Πλούτωνος 12 και Αθ. Διάκου γωνία, στα Τρίκαλα.
Αποτελείται από υπόγειο επιφάνειας 224,30τμ, ισόγειο επιφάνειας 310,90τμ και Α όροφο επιφάνειας 153,12τμ.
Το κτήριο ανακαινίστηκε εκ βάθρων το 1999 και είναι υψηλής αισθητικής. Διαθέτει δύο εισόδους με ρολά ασφαλείας και μεγάλα παράθυρα που χαρίζουν φυσικό φωτισμό στο εσωτερικό του και επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον.
Τόσο στο ισόγειο όσο και στον όροφο οι αίθουσες είναι ενιαίες και μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με την χρήση.
Το κτήριο λόγω της θέσης του είναι κατάλληλο για τραπεζικό κατάστημα, εκπαιδευτήριο, διαγνωστικό κέντρο, κλινική ημέρας, να στεγάσει συγκρότημα γραφείων (ιατρεία, λογιστικά, δικηγορικά ή τεχνικά γραφεία). Κάλλιστα θα μπορούσε να μετατραπεί σε κατάστημα με είδη σπιτιού, στρώματα, έπιπλα και μικροέπιπλα μιας και στους γύρω δρόμους υπάρχουν αρκετά ανάλογα καταστήματα δημιουργώντας μια μικρή αγορά με ταυτότητα. Επίσης θα μπορούσε να μετατραπεί σε Mini Market πόλης, ακόμη και σε HOSTEL ή μικρό ξενοδοχείο.
Το κτήριο βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς αγοράς των Τρικάλων, πολύ κοντά στην Κεντρική Πλατεία, στην Λαϊκή αγορά, αλλά και σε υπηρεσίες (κατάστημα Περιφερειακής Ενότητας, Δικαστήρια, Εφορία, κλπ). Είναι δίπλα στην Συναγωγή και ανήκει στο πολεοδομικό συγκρότημα της παλιάς αγοράς που εντάχθηκε στο πρόγραμμα για ανάπτυξη ανοιχτού εμπορικού κέντρου από τον Δήμο Τρικκαίων.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσουμε ραντεβού υπόδειξης του ακινήτου, καλέστε μας στο 2431772913.

Μπούγλα Βίκυ


Βενιζέλου 9, 42132
Τρίκαλα
Τηλέφωνο: 2431772913
Email: info@bee-bougla.gr


Το όνομά μου είναι Βίκυ Μπούγλα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Τρίκαλα. Η 8ετής θητεία μου ως γραμματέας συμβολαιογραφείου μου έδωσε γνώσεις για τα ακίνητα και μου εμφύσησε την αγάπη για την κτηματαγορά. Θεωρώ πως αυτό το επάγγελμα με διάλεξε και το διάλεξα. Το ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά